Πάτρα: «Θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση» - Ξέσπασε η αδερφή της Ρούλας

«Δεν θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση» - Ξέσπασε η αδερφή της Ρούλας

Με την Ανθή Βούλγαρη μίλησε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μια συνομιλία που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 5/4, μέσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι δηλώσεις της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Αναφορικά με την έμμεση εμπλοκή της, η Δήμητρα δήλωσε: «Αυτό το ακούω από τους δημοσιογράφους. Από δικηγόρους έχω άλλες πληροφορίες. Και για κατάθεση να με καλέσουν θα τους απαντήσω τα πάντα για τα πάντα ό,τι θέλουν. Στη δικογραφία υπάρχουν πολλές ασάφειες από τους γιατρούς.

Προκύπτει ότι η κεταμίνη χορηγήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης. Αν μου φέρουν βίντεο που δείχνουν την Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, μετά θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Δεν θα το έκανε ποτέ στα παιδιά, είχε κόλλημα με τα παιδιά», κατέληξε η αδερφή της Ρούλας, η οποία μεταφέρθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Είναι αθώα και θα βγει! Έχουμε...» - Η αντίδραση της μητέρας της Ρούλας στην προφυλάκισή της

Λεπτό από το πλευρό της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν έχει φύγει η μητέρα της, η οποία δηλώνει σίγουρη για την αθωότητά της, παρόλο που εκείνη βρίσκεται προφυλακιστέα στον Κορυδαλλό.

Η 33χρονη κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας ενώ ερευνάται αν έχει κάποια σχέση με τους θανάτους και τον άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η μητέρα της προχώρησε χθες 4/4 σε μερικές δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως έχει συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν την αθωότητά της.

«Ξέρω ότι το παιδί μου είναι αθώο, το στηρίζω. Όλη η οικογένεια τη στηρίζει. Ξέρουμε ότι είναι αθώα και θα βγει. Έχουμε πολλά στοιχεία. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν αν πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης με την αλλαγή της στάσης του την “άδειασε” εκείνη απάντησε: «Τίποτα άλλο. Ο νοών νοείτω».