Πάτρα: «Τι φοβάται ο Μάνος Δασκαλάκης;» - Αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυς

Αποκαλύπτει ο Σταύρος Γεωργίου στον αέρα του «T-live»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Τι φοβάται ο Μάνος Δασκαλάκης;» - Αποκαλύπτει ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυς

Οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας έχουν συνταράξει το πανελλήνιο, ενώ όλοι και περισσότεροι κάνουν λόγο για περισσότερες συλλήψεις, συνεργούς της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ωστόσο πολύ λίγοι είναι εκείνοι που επιρρίπτουν ευθύνες στον πατέρα των άτυχων κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Για όλα αυτά αποφάσισε να μιλήσει ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου στην Τατιάνα Στεφανίδου και συγκεκριμένα στο «T-live», ο οποίος στο παρελθόν είχε εκπροσωπήσει και την μητέρα της Άννυς που τόσα άδικα έχασε την ζωή της.

Αυτό φοβάται ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Σταύρος Γεωργίου ανέφερε τον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης κατά την εκτίμησή του στηρίζει στην κατάθεσή του τόσο τη σύζυγό του.

«Ξέρετε τι σημαίνει παράσταση πολιτικής αγωγής; Σφάζω! Τίθεσαι στην υπηρεσία της Δικαιοσύνης για να αποδείξεις ό,τι έκανε η κατηγορούμενη. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής ταυτίζεται με τον Εισαγγελέα. Γι’ αυτό δεν ορκίστηκε. Αλλά τιμωρείται και ανωμοτί. Και ενόρκως να καταθέσει γίνεται κατηγορούμενος, απλά δεν λαμβάνεται υπόψη η κατάθεση που έγινε ενόρκως.

Δεν λέει μόνο πόσο υποδειγματική μάνα είναι η κατηγορούμενη αλλά και πού να καταλάβει. Δηλαδή πόσα παιδιά έπρεπε να χάσει για να το καταλάβεις. Φοβάται την άσκηση ποινικής δίωξης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από την οποία επήλθε θάνατος το οποίο είναι κακούργημα.

Για τον ίδιο λόγο πήγε κατηγορούμενη η μητέρα της Άννυς παρότι ήταν στη Γερμανία γιατί άφησε το παιδί στον άντρα της. Όφειλε να το προστατέψει. Έκατσε 18 μήνες φυλακή και αθωώθηκε στο Εφετείο» τόνισε ο δικηγόρος.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Μάνο Δασκαλάκη

Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως τις τελευταίες μέρες για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα και για τις ζωές των δύο γονιών, της Ρούλας Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, και του Μάνου Δασκαλάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, ο Μάνος Δασκαλάκης ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και μάλιστα είχε δηλώσει συμμετοχή τόσο στο X-Factor όσο και στο House of Fame.

Ένα ρεπορτάζ του Πρωινού βέβαια έρχεται να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, μιας και όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (11/4), ο Μάνος είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Survivor καθώς και στο The Voice, όταν είχε χάσει τα 2 από τα τρία του παιδιά.