«Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάνο Δασκαλάκη

Με αφορμή τη συνέντευξή του στο Φως στο Τούνελ

«Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά...» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάνο Δασκαλάκη

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του) σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) η Ελένη Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στην Πάτρα.

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Μάνο Δασκαλάκη

«Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά αυτά που ακούω Αλλά μπορεί να αισθάνομαι και άλλα μπορεί να ακούω. Είπε ο ίδιος ότι “αν διαπιστωθεί ότι και τα άλλα παιδιά έφυγαν όχι από φυσικά αίτια θα αντιδράσω με το να μπω μέσα και να της κάνω κακό”. Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία; Αναπάντητο. Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Μήπως ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα; Πένθησε μόνο...»

Μιλώντας σήμερα το μεσημέρι (11/4) στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για το πώς αντέδρασε η κόρη της βλέποντας την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη.

«Είχε πέσει από τα σύννεφα. Δηλαδή, αυτά τα πράγματα που λέγονται ότι είναι χειριστική. Ποιος χειρίζονταν ποιον;» είπε και τόνισε ότι «η Ρούλα είχε τόση μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή και δεν ντρέπομαι να το πω ότι είχε δώσει τα πάντα σε αυτόν τον άνθρωπο».

«Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;», διερωτήθηκε και συνέχισε αφήνοντας αιχμές για τον γαμπρό της. «Μήπως ο κύριος αυτός να μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του;».