Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα καλεί καθημερινά το Μάνο από τις φυλακές - Ποια η αντίδραση του

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: Η Ρούλα καλεί καθημερινά το Μάνο από τις φυλακές - Ποια η αντίδραση του

Στον αέρα του Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης 13/4, και μετά τις νεότερες ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής μετέδωσε η έμπειρη δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου σχετικά με τις κινήσεις της μέσα από τη φυλακή.

Ο Μάνος δεν απαντά στα τηλεφωνήματα της Ρούλας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρούλα δεν σταματάει να τηλεφωνεί στον Μάνο Δασκαλάκη από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής, τον καλεί συνεχώς δίχως όμως εκείνος να απαντά. Την ίδια ώρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος υποστηρίζει πως κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

«Το θέατρο του παραλόγου»

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσίασε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, την Τετάρτη 13/4, την συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εφημερίδα Πελοπόννησος, με αφορμή την ημέρα θανάτου της Μαλένας. Διαβάζοντας όσα ανέφερε, μία από τις φράσεις που χρησιμοποίησε η 33χρονη εξόργισε την παρουσιάστρια και την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Η φράση της μητέρας: «Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους», της φάνηκε πολύ παράλογη, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ενώ βρίσκεται στη φυλακή και κατηγορείται για τον φόνο του ίδιου της του παιδιού, εκείνη το μόνο που σκέφτεται και στεναχωριέται είναι πως δεν θα μπορέσει να περάσει το Πάσχα ανάβοντας λαμπάδες μαζί τους.

Κατερίνα Καινούργιου

Η Καινούργιου ανέφερε με επικριτικό ύφος: «Παιδιά συγγνώμη αλλά αυτό είναι το θέατρο του παραλόγου. Η ίδια η μάνα που κατηγορείται, αν αυτό υφίσταται, και λέει πως θέλει να ανάψει τις λαμπάδες των παιδιών της, τι να πω… το θέατρο του παραλόγου».