Πάτρα: Η απάντηση της Πισπιρίγκου για το ανώνυμο τηλεφώνημα - Αδιάσειστα στοιχεία από τον Σόμπολο

Υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός είναι στο όνομα του Μάνου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η απάντηση της Πισπιρίγκου για το ανώνυμο τηλεφώνημα - Αδιάσειστα στοιχεία από τον Σόμπολο

Θυελλώδεις είναι οι εξελίξεις και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το μυστηριώδες τηλεφώνημα που έγινε στην Γιώτα Κηπουρού και το T Live από άγνωστη γυναίκα που όσα δήλωσε έμοιαζαν σε πολλά σημεία με τα όσα υποστήριξε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον πρώην σύζυγο της και τη νέα του σχέση.

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τηλεφώνημα

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε τα εξής: «Έχοντας ως αδιάσειστα στοιχεία τον τηλεφωνικό λογαριασμό της κυρίας Ρούλας Πισπιρίγκου, προκύπτει λοιπόν ότι εκείνη την ημέρα, την 15η Μαρτίου 2022, στις 09:21 πραγματοποιήθηκε 11λεπτη κλήση από το κινητό της τηλέφωνο, στο κινητό τηλέφωνο της κ. Κηπουρού».

Στη συνέχεια της εκπομπής, η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και του ζήτησε να μεταφέρει πως:

«Την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού ένα πρωινό, είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της γυναίκας αυτής, την ενημέρωσε γι’ αυτά που συζήτησαν με την συγκεκριμένη γυναίκα, μίλησαν για λίγη ώρα και λίγο αργότερα κάλεσε η Ρούλα την Γιώτα και συζήτησαν πάλι το ίδιο θέμα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι στο όνομα της Ρούλας, είναι στο όνομα του Μάνου. Συνεπώς, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει δώσει την κλήση που έγινε από την Γιώτα στην Ρούλα, παρά μόνο την κλήση που έκανε η Ρούλα στην Γιώτα».

«Οι εκφράσεις της Ρούλας μοιάζουν με εκείνες του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου»

Από το πρωί της Παρασκευής 15/4, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έχει βάλει στο επίκεντρο την υπόθεση της Πάτρας και την συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα καλεσμένος στην εκπομπή ήταν και ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, ο οποίος ανέλυσε την συμπεριφορά της 33χρονης.

Μάλιστα ο γνωστός ψυχίατρος έδωσε μία άλλη διάσταση στις φωτογραφίες της κατηγορούμενης μέσα από την φυλακή, συγκρίνοντάς την με την στάση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Βάλτε δίπλα δίπλα τις φωτογραφίες της Ρούλας από τη σύλληψη με αυτήν του Μπάμπη στο δικαστήριο όπου δήλωσε ότι είναι έγγαμος και χήρος ξεχνώντας να μας πει ότι είναι καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, να δείτε πόσο μοιάζουν οι εκφράσεις του προσώπου.

Βλέπω μία γυναίκα απαθή, ψύχραιμη, ψυχρή. Άκουσα τη συνέντευξή της, είναι σαν να μιλάει για μια άλλη ιστορία».