«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε» - Μαρτυρία σοκ στο Πρωινό

Η αποκάλυψη φίλου του Δασκαλάκη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Ρούλα ζήτησε να της φέρουν την Ίριδα και πέθανε» - Μαρτυρία σοκ στο Πρωινό

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία έφερε στο φως η εκπομπή Πρωινό το πρωί της Δευτέρας 18/4. Συγκεκριμένα, φίλιος του Μάνου μιλά στην εκπομπή και εξηγεί πώς συνέπεσε ο ξαφνικός θάνατος της Ίριδας με χωρισμό του ζευγαριού, ενώ αργότερα μίλησε και ένας πρώην σύντροφος της Ρούλας.

Η αποκάλυψη από φίλο του Μάνου για τον χωρισμό του ζευγαριού και τον θάνατο της Ίριδας

«Ο άνθρωπος αυτός είναι της ηλικίας μας, εμφανίσιμος, καμία σχέση με ποδόσφαιρο. Είναι στην ευρύτερη παρέα αλλά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Ξέραμε ότι δεν ήταν «τύπου σχέση», αλλά κάτι πολύ σύντομο, για ένα βράδυ, όταν ο Μάνος και η Ρούλα είχαν χωρίσει, δηλαδή την περίοδο πριν χαθεί η Ίριδα.

Ο Μάνος κατάλαβε από κάτι για αυτήν την «σχέση’ -δεν μου είχε πει συγκεκριμένα, γιατί ίσως να ντρεπόταν -την πίεση και η Ρούλα το ομολόγησε. Έτσι ο Μάνος έφυγε από το σπίτι και η Ρούλα τρελάθηκε. Εξαφανίστηκε, την ψάχνανε. Και μετά που την βρήκαν, γύρισε σπίτι, ζήτησε την Ίριδα να της την φέρουν εκείνο το βράδυ, που είχε τραβήξει το τελευταίο βίντεο με την μπέμπα και την ίδια μέρα το μωρό πέθανε».

Εμπόδια για την εκταφή της Μαλένας - Τι συμβαίνει;

Την ίδια στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην ανακρίτρια για την τραγωδία στην Πάτρα και τις τρεις νεκρές κόρες του, η εκταφή της Μαλένας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φαίνεται πως αντιμετωπίζει κάποια εμπόδια που δημιουργούν μεγαλύτερα προβλήματα στην επίλυση της υπόθεσης.

Η 3,5 ετών Μαλένα έχασε τη ζωή της τον Απρίλιο του 2019 και ενταφιάστηκε σε κενοτάφιο στο δημοτικό κοιμητήριο της Πάτρας, καθώς δεν υπήρχει οικογενειακός τάφος. Το ζήτημα που παρουσιάστηκε, λοιπόν, αφορά την νομοθεσία που θέλει την σωρό της αδικοχαμένης να μετακινηθεί είτε σε οστεοφυλάκιο είτε σε τάφο, εφόσον έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια από τον θάνατό της.

Η απόφαση είναι στα χέρια της οικογένειας, ωστόσο την Τρίτη 19/4 όπου και συμπληρώνονται τα τρία χρόνια από τον χαμό της, δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι πρόκειται να συμβεί η μετακίνηση της σωρού. Η οικογένεια είχε ήδη ζητήσει την αναβολή της διαδικασίας για 6 μήνες, ενώ η διάσταση που έχει πάρει η υπόθεση και των τριών κοριτσιών, αλλά και η προφυλάκιση της μητέρας τους δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση της.