Πάτρα: «Το τελευταίο πράγμα είναι να φτιάξεις το μαλλί» - Καταπέλτης η Καινούργιου για τη γιαγιά Πισπιρίγκου

«'Οταν η κόρη σου κατηγορείται για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Το τελευταίο πράγμα είναι να φτιάξεις το μαλλί» - Καταπέλτης η Καινούργιου για τη γιαγιά Πισπιρίγκου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αιχμηρή δήλωση το πρωί τη Τρίτης του Πάσχα 26/4 στο Super Kατερίνα αναφορικά με το ζήτημα της Πάτρας. Πιο αναλυτικά αναφέρθηκε στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία συχνά κάνει δηλώσεις στις κάμερες, τις περισσότερες φορές πηγαίνοντας στο επισκεπτήριο της κόρης της.

Για άλλη μια φορά η γιαγιά εθεάθη με χτένισμα στα μαλλιά της κάτι, που έχει παρατηρηθεί από πολλούς τελευταία. Η Καινούργιου με τη σειρά της σχολίασε την εμφάνιση αυτή και τόνισε πως σε περίοδο τόσο μεγάλης οικογενειακής κρίσης, αυτή δε συνάδει, τη στιγμή μάλιστα που πηγαίνει στον τάφο και πετάει λουλούδια του κόσμου.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το μαλλί κομμωτηρίου της μητέρας της Πισπιρίγκου

«Με συγχωρείτε. Κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει ό, τι θέλει με την εμφάνισή της, αλλά όταν είναι δύσκολα τα πράγματα, όταν η κόρη σου κατηγορείται για παιδοκτονία, όταν γίνονται όλα αυτά νομίζω ότι το τελευταίο πράγμα που σε ενδιαφέρει είναι να φτιάξεις το μαλλί.

Αυτό που θέλω να πω είναι πώς γίνεται αυτή η γυναίκα να πήγε και να πέταξε τα λουλούδια και τα παιχνίδια των παιδιών», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής.

Σε δύσκολη θέση η Κατερίνα Καινούργιου με το θέμα της Πάτρας

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο στόχαστρο για ακόμα μία φορά. Μπορεί η φερόμενη ως δολοφόνος, Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά φαίνεται πως οι απειλές προς τους δημοσιογράφους και τους μάρτυρες αυξάνονται. (Δείτε εδώ την ημερομηνία που καίει την Ρούλα Πισπιρίγκου)

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ανέδειξε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα 26/4 η εκπομπή «Super Κατερίνα», ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε προσωπική ασφάλεια, διότι φοβάται για την σωματική του ακεραιότητα.

Ο ίδιος πιστεύει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω των ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιογράφοι και λοιπά «διάσημα» πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν για προσωπική ασφάλεια, όταν η κατάσταση το απαιτεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Τριανταφυλλίδης έχει ήδη παραδεχτεί ότι έχει δεχθεί εξώδικα, αλλά και απειλές από την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα παρουσίασε η εκπομπή. Λίγα λεπτά μετά την είδηση ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος βγήκε στον αέρα της εκπομπής και διέψευσε το ρεπορτάζ. Μάλιστα δήλωσε πως ποτέ δεν έχει δεχθεί απειλές, από κανέναν για την υπόθεση της Πάτρας και για αυτό δεν έχει επικοινωνήσει με την αστυνομία Πατρών για να ζητήσει έξτρα προστασία.