Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε πριν κοινωνήσει μέσα στη φυλακή

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου εξομολογήθηκε πριν κοινωνήσει μέσα στη φυλακή

Οι εξελίξεις σχετικά με την τραγωδία στην Πάτρα φαίνεται να μην έχουν τέλος μιας και ολοένα και περισσότερα στόματα έχουν αρχίσει να μιλούν. Πιο συγκεκριμένα, πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες του Πάσχα για το πως βίωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου τη Μεγάλη Εβδομάδα κλεισμένη στις φυλακές, αφού κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Η εξομολόγηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» που έχει φέρει νέες αποκαλύψεις στην δημοσιότητα, όπου θέλουν την ίδια να ζήτησε να εξομολογηθεί με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο, λέγεται, πως έκανε κάθε χρόνο (το Πάσχα) στην ελεύθερη ζωή της.

Πάτρα: Η "οργή" του δικηγόρου της Πισπιρίγκου για το πως την παρουσιάζουν τα μέσα - Πότε θα γίνει αίτηση αποφυλάκισης

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 28/4 μίλησε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ένας εκ των δικηγόρων της Ρούλας Πισπιρίγκου για την οποία όπως φαίνεται έχουν βγει νέα πράγματα στη δημοσιότητα. Εκτός από το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης, ο δικηγόρος εξέφρασε και την αγανάκτηση της πλευράς που εκπροσωπεί σχετικά με το πως προσπαθούν να παρουσιάσουν την Ρούλα και ίσως προχωρήσουν σε αγωγές.

Όπως είπε ο κ. Ζάρδας το αίτημα αποφυλάκισης έχει αναβληθεί διότι θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή: «Το αίτημα αποφυλάκισης θα υποβληθεί όταν είμαστε απόλυτα έτοιμοι από άποψη τεχνικών συμβούλων, που θα εκτιμήσουν τα στοιχεία που ήδη υπάρχουν. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή την ιατροδικαστική έκθεση, την οποία επίσης θα πρέπει να αξιολογήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι».

Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητά επίμονα την αποφυλάκισή της, αλλά και νέο γονιδιακό έλεγχο, γιατί θεωρεί ότι υπάρχουν ελλείψεις. «Η 33χρονη δηλώνει ικανοποιημένη από όλα όσα βγαίνουν, διότι όλα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς που έχει υποστηρίξει εξ αρχής. Δεν έχει βγει κάτι που να την επιβαρύνει, αντιθέτως όσα βγαίνουν δείχνουν ότι έλεγε την αλήθεια από πριν», δήλωσε ο κ. Ζάρδας και συμπλήρωσε: «Όλα όσα έχουν βρεθεί είναι απολύτως αθωωτικά για την κατηγορούμενη. Υπάρχουν από συγκεκριμένα δημοσιογραφικά δίκτυα και εκπομπές διαστρεβλώσεις, όπου το άσπρο γίνεται μαύρο».

«Έχουν γίνει ακρότητες, έχουν γίνει βαναυσότητες. Τα στοιχεία για τα οποία κατηγορείται είναι διάτρητα, ωστόσο η κατηγορούμενη είναι στη φυλακή. Έχουμε δημοσιογράφους να βγαίνουν και να σκυλεύουν ένα πτώμα, αυτό το κάνουν επειδή είναι σε απόλυτη αδυναμία. Τηλεδίκες, τηλε-εισαγγελείς, τηλε-ιατροδικαστές και ότι τηλέ υπάρχει έχουν πάρει εργολαβικά το θέμα, το πως θα εκτονωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, πως θα βαφτιστεί ότι είναι ο σύγχρονος Βελζεβούλ, ότι είναι η σύγχρονη εκδοχή του σατανά και θα πρέπει να λιθοβοληθεί στην Πλατεία Συντάγματος», είπε.