Ρόδος: «Είμαι συντετριμμένη και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της 21χρονης Αγγλίδας που καταγγέλλει βιασμό

Όσα μετέφερε το Πρωινό του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ρόδος: «Είμαι συντετριμμένη και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της 21χρονης Αγγλίδας που καταγγέλλει βιασμό

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή μια είδηση, που απασχολεί έντονα τα media και αφορά σε καταγγελία βιασμού 21χρονης Αγγλίδας, από γνωστό μοντέλο. Η πράξη συνέβη στο νησί της Ρόδου όταν εκείνη είχε βρεθεί εκεί για διακοπές και ο άντρας δούλευε πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο άνδρας που κατηγορείται είναι ο Στηβ Μιλάτος και τις πρώτες του δηλώσεις είδαμε στο Πρωινό. Μετά τα όσα κατέθεσε ο ίδιος, η εκπομπή εξασφάλισε και πρόβαλλε για πρώτη φορά τις θέσεις του κοριτσιού, που βρήκε το θάρρος να ''σπάσει'' τη σιωπή της και τα καταδικάσει το βιάσμο, που αναφέρει ότι υπέστη εκείνο το τραγικό βράδυ στο νησί της Ρόδου.

H πρώτη δήλωση της 21 Αγγλίδας μετά την καταγγελία για βιασμό

«Είμαι συντετριμμένη συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ο κατηγορούμενος με οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται λίγα μέτρα από το κλαμπ που διασκεδάζαμε. Με φίλησε και έβαλε @@@@. Πανικοβλήθηκε, προσπάθησα να αποτραβηχτώ, ένιωθα φόβο και ταραχή. Με σήκωσε ψηλά και διείσδυσε με βία μέσα μου, φυσικά χωρίς προφύλαξη.

Του είπα ότι δεν ήθελα τίποτα από όσα έκανε και να με αφήσει να φύγω. Άλλωστε το κατάλαβε και ο ίδιος και μου ζητούσε να παραμείνω ώστε να @@@@, αλλά εγώ επέμεινα ότι ήθελα να φύγω. Τελικά με άφησε να φύγω, βρήκα τις φίλες μου και φύγαμε κατευθείαν με ταξί προς το ξενοδοχείο. Η φίλη μου, μού είπε ότι με έψαχνε και υπάλληλοι της επιχείρησης της έλεγαν ότι “η φίλη σου είναι σε καλά χέρια”.

Αισθανόμουν απίστευτα βρώμικη, σιχαινόμουν τον εαυτό μου και μπήκα αμέσως για ντουζ. Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, αλλά πρόλαβε και με σταμάτησε μία από τις φίλες μου. Θέλω πραγματικά αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί παραδειγματικά».

Απείλησε να αυτοκτονήσει η 21χρονη

Από χθες βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα ο Στηβ Μιλάτος, μετά την καταγγελία μιας 21χρονης Βρετανίδας για βιασμό. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο εν λόγω συμβάν και μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στη Daily Mail o δικηγόρος της 21χρονης, έφτασε στο σημείο να επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Κοκκινογένη, η 21χρονη μαζί με τις φίλες της είχαν πάει σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης του Big Brother με το πρόσχημα να μιλήσουν, παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε.

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο. Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».