Πάτρα: «Είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος ή...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκπου

«Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος ή...» - Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκπου

Το πρωί της Παρασκευής 10/6 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα αναλύοντας την υπόθεση της πελάτισσας του, που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο, με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της εξήγησε το πως νιώθει εκπροσωπώντας αυτήν την υπόθεση, μιας και μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης στρέφεται εναντίον της μητέρας. Σε κάθε περίπτωση, τόνισε πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα νομικής υπεράσπισης και πως από τη μέχρι τώρα επικοινωνία τους, η ίδια έχει βγει σε ό,τι έχει πει σωστή, τη στιγμή που κατά τα άλλα υπάρχουν στοιχεία, που την καίνε.

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης, που έχει δημιουργηθεί και θα σας πω γιατί έχει δημιουργηθεί. Εδώ και δύο μήνες δεν έχω πιάσει την συγκεκριμένη κατηγορούμενη να είναι ανακριβής σε κάτι ή να μου έχει πει κάτι, ου να έχει διαψευστεί.

Η εικόνα που έχω από τη δια ζώσης συνομιλία μου μαζί της, με έναν τρόπο ό,τι μου λέει επιβεβαιώνεται. Ή είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στον κόσμο, που δεν το πιστεύω, χωρίς να θέλω να την μειώσω ή δεν το έχει κάνει. Ξέρετε είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί έχει ένα μεγάλο ποσοστό της κοινής γνώμης...».

Στην τελική ευθεία το πόρισμα των ιατροδικαστών

Οι εξελίξεις της υπόθεσης της Πάτρας δεν έχουν σταματημό, ενώ όπως όλα δείχνουν οι Αρχές έχουν στόχο να βγάλουν το πόρισμα των θανάτων της Μαλένας και της Ίριδας άμεσα (δείτε τι αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός). Μάλιστα μέχρι την Δευτέρα 15 Ιουνίου αναμένεται οι ιατροδικαστές αλλά και η ψυχολόγος που έχει αναλάβει την υπόθεση να έχουν καταθέσει τα πορίσματά τους.

Οι πληροφορίες που μετέφερε η Ηρώ Καρυοφίλλη στο T-live κάνουν λόγο πως το πόρισμα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα –από τις 15 Ιουνίου και μετά- και μέσα σε αυτό θα αναλύεται η αιτία θανάτου των δύο παιδιών.

Μάλιστα οι ιατροδικαστές διεξάγουν μόνοι τους την έρευνα, ωστόσο περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια για να βγάλουν συμπεράσματα. Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου αποκαλύπτει δε ότι για τον θάνατο της Ίριδας υπάρχουν πολύ περισσότερα ευρήματα από ότι της Μαλένας.