«Ουρές» στα σούπερ μάρκετ των Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ουρές» στα σούπερ μάρκετ των Lidl - Αφορά όλους τους πελάτες

Οι προσφορές πάνε και έρχονται στα Lidl μετά από το απίστευτο δώρο που δίνει στους πελάτες του (δείτε εδώ τι συνέβη). Συγκεκριμένα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο η γνωστή αλυσίδα σουπερ μάρκετ βάζει εκπτώσεις σε πολλά από τα προϊόντα που χρειάζεται κάθε σπίτι.

Η ανακοίνωση των Lidl που αφορά όλους τους πελάτες

«Οι προσφορές του φυλλαδίου, παρά τις προσεγμένες παραγγελίες, ενδέχεται να εξαντληθούν από την πρώτη μέρα. Λόγω περιορισμένου χώρου σε ορισμένα καταστήματα πιθανόν να μην βρείτε κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα. Η εταιρία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τυπογραφικά λάθη», αναφέρει η ανακοίνωση των Lidl.

Οι απόλυτες προσφορές στα Lidl

Προσφορές στα Lidl

Σπουδαία νέα για την εταιρία

Πιστή στο πλάνο εκσυγχρονισμού του δικτύου της και στη νησιωτική χώρα, η Lidl Ελλάς εγκαινίασε την Πέμπτη 30.06 το νέο εκσυγχρονισμένο κατάστημά της στο νησί της Σύρου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 32, στην Ερμούπολη. Η επένδυση εκσυγχρονισμού του συγκεκριμένου καταστήματος ανέρχεται σε 3,5 εκατ. ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

  • επέκταση, αναδιάταξη και εκσυγχρονισμό του χώρου πώλησης ανακαίνιση των βοηθητικών χώρων επέκταση των υφιστάμενων ψυγείων
  • νέο Bake Off με νέο ψυκτικό θάλαμο
  • Το κατάστημα της Σύρου αναπτύσσεται σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο χώρο πώλησης 1.220 τ.μ., διαθέτει 6 ταμεία και 60 θέσεις στάθμευσης.

Lidl - Αγορά

Η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των χώρων του νέου καταστήματος ολοκληρώνουν την εργασιακή εμπειρία των εργαζομένων του καταστήματος και αναβαθμίζουν παράλληλα την αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών.

Στο νέο κατάστημα το καταναλωτικό κοινό της Σύρου θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας ελληνικών προϊόντων, αλλά και ανάμεσα σε γνωστά εμπορικά σήματα και βραβευμένα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, σε χαμηλές τιμές, και πάντα με τη φρεσκάδα και την ποιότητα που εγγυάται καθημερινά η Lidl Ελλάς.

Πιστή στο στρατηγικό της πλάνο, η Lidl Ελλάς αναβαθμίζει συνεχώς το δίκτυο των καταστημάτων της, θέτοντας σε προτεραιότητα τους καταναλωτές και τους εργαζομένους της.

TAGS