''Ούρλιαζα από τους πόνους'' - Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της

Περιέγραψε με λεπτομέρειες στο Tlive τις στιγμές της φρίκης

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Ούρλιαζα από τους πόνους'' - Συγκλονίζει η 49χρονη που δέχτηκε επίθεση με οξύ από τον πρώην σύζυγό της

Με κομμένη την ανάσα είχε παρακολουθήσει όλη η Ελλάδα τη νέα επίθεση με οξύ που διαπράχθηκε εις βάρος μιας 49χρονης γυναίκας από τον πρώην σύζυγό της μέσα στον Αύγουστο στην Καλαμάτα. Η άτυχη γυναίκα βρήκε τη δύναμη να βγει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και να περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πως βίωσε την αποτρόπαια επίθεση.

Οι πρώτες δηλώσεις της 49χρονης που της επιτέθηκε με οξύ ο πρώην σύζυγός της

Eίπε λοιπόν στο πλατό του T - Live:

«Ούρλιαζα από τους πόνους, φώναζα βοήθεια, έτρεξα μέσα στο μαγαζί να ρίξω νερό στο πρόσωπό μου. Ήρθε από το πλάι, με πιάνει από μπροστά, η επίθεση κράτησε εννιά λεπτά. Κρατούσε ένα πανί ποτισμένο με υγρό και προσπαθούσε να μου κλείσει το στόμα.

Ήμουν πεσμένη κάτω, με έπιασε από τα μαλλιά, με τράβηξε και όταν πήγα να σηκωθώ μου έριξε το καυστικό υγρό. Από το δεξί μάτι δεν έβλεπα καθόλου, ήταν πάρα πολύ πρησμένο», είπε αρχικά η 49χρονη γυναίκα.

Η ίδια είπε επίσης: «Τα παιδιά μας έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Κινδύνευσε η ζωή της μητέρας τους και ο πατέρας τους είναι στη φυλακή».

''Δεν μπορούσε να δεχτεί την απόρριψη'', υποστηρίζει η 49χρονη

Τους λόγους που πιθανά οδήγησαν τον πρώην σύζυγό της στο να προβεί σε αυτή την αποτρόπαια πράξη εναντίον της περιέγραψε η άτυχη γυναίκα.