Πάτρα: «Πονάει η καρδούλα μου» - "Λύγισε" στην κάμερα ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού της Ρούλας Πισπιρίγκου

Δεν αντέχει στην θέα των παιχνιδιών των κοριτσιών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτρα: «Πονάει η καρδούλα μου» -

Όσο οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας "τρέχουν", στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 6/9, μίλησε ο νέος ιδιοκτήτης του πατρικού σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, το οποίο πουλήθηκε για περίπου 30.000 ευρώ, ώστε να μπορέσουν να πληρωθούν τα δικαστικά της έξοδα.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και, μάλιστα, λύγισε μπροστά στον φακό, διότι εξήγησε πως στο σπίτι βρήκε μερικά κουκλάκια των παιδιών και ένα ημερολόγιο, το οποίο δεν κατάφερε να διαβάσει ολόκληρο, καθώς δεν άντεχε.

Οι δηλώσεις του νέου ιδιοκτήτη του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Πέρασα ένα δράμα με την γυναίκα μου. Πέθανε μέσα στα χέρια μου από καρκίνο και μου είχε αφήσει κάποια λεφτά, να πάρω μία γκαρσονιέρα στην Πάτρα, γιατί ταξιδεύω στην Ιταλία 4 φορές τον χρόνο. Δεν γνωρίζω την οικογένεια. Ότι λεφτά δίνω, τα παίρνει ο δικηγόρος και ο μεσίτης και τα δίνουν στην οικογένεια. Εγώ γνώρισα μόνο την μητέρα στο συμβολαιογραφείο που κάναμε τα συμβόλαια, εδώ και ένα μήνα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτά τα κουκλάκια είναι των τριών άτυχων κοριτσιών, τα αγγελούδια αυτά. Όταν άνοιξα το δωμάτιο ήταν μέσα, τα είδα, τα άφησα στη θέση τους. Δεν έμπαινα πολύ στο δωμάτιο. Δεν αισθανόμουν καλά και δεν αισθάνομαι και τώρα. Με τρομάζουν, πονάει η καρδούλα μου, κλαίω μόνος μου. Θα πάω σε μία εκκλησία να ρωτήσω τον πάτερ τι να τα κάνω τα κουκλάκια. Δεν μπορώ να τα πετάξω».

«Έχω βρει και ένα ημερολόγιο. Διάβασα δυο τρεις σελίδες, αλλά τα πέταξα κι αυτά», ανέφερε για το έγγραφο της κατηγορούμενης στο οποίο η ίδια έγραφε πως πρόκειται για μία ευτυχισμένη μητέρα.

Δύο νέα αιτήματα από την Ρούλα Πισπιρίγκου στη διεύθυνση φυλακών

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό» όπου έκανε χθες (5/9) πρεμιέρα, η κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών της παιδιών απέστειλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση φυλακών Κορυδαλλού μετά από την ανακοίνωσή της πως ο νέος συνήγορος υπεράσπισης είναι ο Αλέξης Κούγιας. Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει τη ζωή του απτόητος παρά το οικογενειακό δράμα που πρωταγωνιστεί.