Τραγωδία Πάτρα: ''Δεν είναι προτεραιότητα το διαζύγιο'' - Aποκαλύψεις για τις σχέσεις Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρωινού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραγωδία Πάτρα: ''Δεν είναι προτεραιότητα το διαζύγιο'' - Aποκαλύψεις για τις σχέσεις Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Πρεμιέρα σήμερα για το «Πρωινό» και δε θα μπορούσε να λείπει και το αστυνομικό ρεπορτάζ για την υπόθεση της Πάτρας, με το οποίο ασχολήθηκε εκτενώς και την περσινή σεζόν. Ο αστυνομικός συντάκτης Νίκος Νικολετάκης αποκάλυψε κάποιες αποκλειστικές πληροφορίες για το διαζύγιο που είχε ζητήσει ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου, με τις ημερομηνίες να έχουν μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως πλέον την κατηγορούμενη για τους θανάτους των παιδιών της Ρούλα Πισπιρίγκου υπερασπίζεται ο Αλέξης Κούγιας , με τον προηγούμενο δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο να μιλά ανοιχτά για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνσή του από την υπεράσπιση, ενώ και η ίδια με επιστολή της πριν λίγες μέρες του είχε εξηγήσει την εκδοχή της.

Οι αποκαλύψεις για το διαζύγιο Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου - Οι ημερομηνίες που την ''καίνε''

Είπε λοιπόν ο Νίκος Νικολετάκης στον αέρα του Πρωινού:

«Το διαζύγιο το θέλει μεν, αλλά δεν το βιάζεται καθόλου. Προτεραιότητα έχει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση όσον αφορά τους θανάτους των παιδιών , αυτό μας επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του. Αναμένει να ολοκληρωθούν οι καταθέσεις να απολογηθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και μετά να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση.

Όσον αφορά το θέμα με τη νέα σχέση θέλω να σας θυμίσω κάτι σημαντικό. Ο πρώην δικηγόρος του είχε δηλώσει πως ο Μάνος είχε απευθυνθεί σε αυτόν προκειμένου να πάρει δυαζύγιο, είχαν αποφασίσει να πάρουν συναινετικό διαζύγιο, οι ημερομηνίες είναι πολύ σημαντικές, 6 Απριλίου του 2021 που είχε γίνει η επικοινωνία με τον δικηγόρο, στις 7 Απριλίου του 2021 ξεκίνησε η διαδικασία του διαζυγίου με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και ως σύμπτωση στις 8 Απριλίου του 2021 εισήχθη η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στο Καραδαμάνειο.

Στις 9 Απριλίου ο Μάνος κάλεσε τον δικηγόρο τότε και του είχε πει πως το παιδί είχε μπει στο νοσοκομείο και ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα γιατί η Πισπιρίγκου δεν τον άφηνε να μπει στο θάλαμο. Είχαν βγει και διάφοροι διάλογοι τότε και επικοινωνίες που είναι και στα χέρια της ασφάλειας και της ανακρίτριας».

Οι δηλώσεις του Δασκαλάκη μετά τη δεύτερη δίωξη εις βάρος της Πισπιρίγκου

Αποκλειστικές δηλώσεις από τον Μάνο Δασκαλάκη με αφορμή τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας, εξασφάλισε η εκπομπή «Alpha Τώρα». Ο πατέρας των τριών κοριτσιών τοποθετήθηκε επί του θέματος, με το κύριο που ξεχώρισε να είναι το γεγονός ότι για τον ίδιο δεν αποτέλεσε έκπληξη η εξέλιξη μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί αυτό το διάστημα.

Είπε λοιπόν ο Δασκαλάκης:

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».