Τραγωδία Πάτρα: Δύο νέα αιτήματα από την Ρούλα Πισπιρίγκου στη διεύθυνση φυλακών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας δεν έχουν τέλος καθώς ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς η νούμερο ένα ύποπτη για τους τρεις θανάτους των άτυχων κοριτσιών είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες από την εκπομπή «Πρωινό» όπου έκανε σήμερα (5/9) πρεμιέρα, η κατηγορούμενη για τον θάνατο των τριών της παιδιών απέστειλε δύο αιτήματα στη διεύθυνση φυλακών Κορυδαλλού μετά από την ανακοίνωσή της πως ο νέος συνήγορος υπεράσπισης είναι ο Αλέξης Κούγιας. Την ίδια ώρα ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχίζει τη ζωή του απτόητος παρά το οικογενειακό δράμα που πρωταγωνιστεί.

Οι νέες πληροφορίες για την υπόθεση της Πάτρας

«Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει ξαφνικά το παιδί του από...»

Η υπόθεση της Πάτρας δείχνει να μην έχει τέλος, καθώς πλέον την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει "ανοίξει ήδη λογαριασμούς" με πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένου και τον Γρηγόρη Λέων, τον οποίο "απέιλησε" με μηνύσεις.

Ο ίδιος παρόλα αυτά, συνεχίζει να πραγματοποιεί δηλώσεις για τα γεγονότα που βγαίνουν στην επιφάνεια και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο από μία συνέντευξή του, κατά την οποία ανέφερε πως δεν είναι δυνατόν ένα παιδί να πεθαίνει από ηπατική ανεπάρκεια στα ξαφνικά, ενώ επισήμανε πως είναι απαραίτητο άνθρωποι από τον κλάδο του να συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο για να μπορούν να εξηγούν και στους πολίτες τι συμβαίνει όσον αφορά τέτοιου είδους εξειδικευμένα ζητήματα.

«Δεν είναι δυνατόν ένας γονιός να χάσει στα ξαφνικά το παιδί του από ηπατική ανεπάρκεια χωρίς κανένα προηγούμενο ‘’σημάδι’’», ανέφερε χαρακτηριστικά.