Κολωνός: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα 50ευρα και τα ακριβά κινητά της 12χρονης

«Είναι τα κινητά που κρατάει η Γενική Διεύθυνση και ξεψαχνίζει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κολωνός: Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα 50ευρα και τα ακριβά κινητά της 12χρονης

Το πρωί της Πέμπτης (13/10) μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» προβλήθηκαν φωΦωτογραφίες ντοκουμέντο από τα προφίλ της 12χρονης. Μεταξύ άλλων, σε αυτές απεικονίζονται μια μεγάλη δεσμίδα από 50ευρα και το κορίτσι να ποζάρει με πανάκριβα κινητά.

Μέχρι στιγμής, η υπόθεση στον Κολωνό συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς καθώς έχει καταφέρει να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μάλιστα, η ανήλικη φαίνεται πως για πρώτη φορά την είχε εκδίδει η ίδια της η μητέρα και όχι ο 53χρονος ο οποίος όχι μόνο την βίαζε αλλά και την εξέδιδε.

Μάλιστα στον μακροσκελή πρόλογό του, ο Γιώργος Λιάγκας επέρριψε ευθύνες στους γονείς που δεν είδαν τέτοιου είδους φωτογραφίες του παιδιού του αλλά και που δεν πρόσεξαν ότι η 11χρονη ακούει τραπ.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο με τα 50ευρα και τα ακριβά κινητά της 12χρονης

Στην φόρα τα φρικιαστικά μηνύματα και οι κλήσεις της μητέρας με τη σύζυγο του 53χρονου

Όσο περνούν οι ημέρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό καθλώς σύμφωνα με τις Αρχές η μητέρα φαίνεται πως ήταν η πρώτη η οποία ξεκίνησε να εκδίδει την ανήλικη κόρη της. Μάλιστα, η 37χρονη αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα 17/10 -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, μέσα από την εκπομπή, «T-live» παρουσιάστηκαν μηνύματα και κλήσεις που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του 53χρονου. Οι εν λόγω επικοινωνίες δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία.