Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη

Έκτακτες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρόνου κοριτσιού στον Κολωνό τίθεται αμέσως σε πειθαρχικό έλεγχο (δείτε εδώ στο μεταξύ και με ποιους βρίσκεται στο ίδιο κελί ο 53χρονος).

Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο εν λόγω αστυνομικός εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και επιχειρείται από τις Αρχές να διαπιστωθεί εάν είχε και επαφές με το παιδί ή έμεινε στα λόγια και τις συνεννοήσεις μαζί της μέσα από το διαδίκτυο.

Από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο αστυνομικός είναι νεαρής ηλικίας -ηλικίας 26 ετών- και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Οι δηλώσεις του 53χρονου μέσα από την φυλακή

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και τη μαστροπεία της 12χρονης στον Κολωνό, ο οποίος μεταξύ άλλων αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του με τον οίκο ανοχής στον οποίο φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη, ενώ σε μόνιμη άρνηση βρίσκεται και η μητέρα της μικρής.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε», είπε χαρακτηριστικά ο 53χρονος.