Κολωνός: «Θα πεθάνω την ίδια ώρα αν....» - Η γιαγιά της 12χρονης "σπάει" για πρώτη φορά την σιωπή της

«Φρίκη! Φρίκη γιατί έχουν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κολωνός: «Θα πεθάνω την ίδια ώρα αν....» - Η γιαγιά της 12χρονης

Προφυλακιστέα παραμένει η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης, με την ίδια ωστόσο να εξακολουθεί να αρνείται την όποια εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ την ίδια στιγμή η μητέρα της, δηλαδή η γιαγιά της μικρής, μίλησε για πρώτη φορά στην Πόπη Παπαδοπούλου και την εκπομπή T-live.

Οι πρώτες δηλώσεις της γιαγιάς της 12χρονης

«Καμία μάνα δεν εκδίδει το παιδί της, ούτε πουλάει το παιδί της για χρήματα. Αν είστε μητέρα, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Εγώ μονάχα τηλεφωνικώς μιλούσα με την κόρη μου. Δεν είχα άμεση επαφή, δεν είμαι στην Αθήνα να βλέπω από κοντά τις καταστάσεις, αλλά καμία μάνα δεν θα πουλούσε το παιδί της για να βγάλει λεφτά.

Με την κόρη μου είχα επικοινωνία, τελευταία φορά που μίλησα μαζί της ήταν στις 5 Οκτωβρίου. Της έστελνα πάντα, κάθε μήνα 100 ευρώ. Εκείνη τη μέρα της έστειλα 100 ευρώ μέσω ταχυδρομείου, όχι μέσω τραπέζης. Οικονομικά κάθε μήνα και για πολλά χρόνια, τη στήριζα με αυτόν τον τρόπο.

Γιατί μία οικογένεια έχω και δουλεύω για να τα βγάζω πέρα. Αυτά μου περίσσευαν, αυτά της έδινα. Αυτοί που βίασαν την εγγονή μου, εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχεια και την ανέχεια της οικογένειας. Φρίκη! Φρίκη γιατί έχουν οικογένειες από ό,τι λένε και έχουν παιδιά στην ηλικία αυτού του παιδιού. Έτσι και αντικρίσω το παιδί μου πίσω από τα κάγκελα, θα πεθάνω την ίδια ώρα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν ήθελε να ακουστεί η φωνή της.

Η ΕΛ.ΑΣ "καίει" την μητέρα της ανήλικης

Η υπόθεση στον Κολωνό έχει καταφέρει να συγκλονίσει το Πανελλήνιο αφού δεν είναι λίγες οι πληροφορίες που έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην επιφάνεια για το πώς το 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού. Να τονίσουμε πως έχει δοθεί μέχρι στιγμής προθεσμία για την απολογία των τριών συλληφθέντων -δείτε εδώ αναλυτικά.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ALPHA, αναφέρουν πως η προφυλακισμένη με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας έκανε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που της ζήτησε να πράξει η Αστυνομία.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Η.Μ», αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η μητέρα της 12χρονης