Ηράκλειο: Είχε σχεδιάσει την δολοφονία της - Πότε απολογείται η 38χρονη

Ποια είναι η κατάσταση του θύματος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηράκλειο: Είχε σχεδιάσει την δολοφονία της - Πότε απολογείται η 38χρονη

Η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύντροφό της στο Ηράκλειο Κρήτης, όπως αποκαλύφθηκε, έστελνε μηνύματα και σε προηγούμενες σχέσεις της απειλώντας τους άντρες με τους οποίους διατηρούσε δεσμό, στέλνοντας μέχρι και φωτογραφίες με όπλα.

Την Πέμπτη 27/10, όμως, ήρθαν στο φως νέα μηνύματα της μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live, κατά τα οποία, η ίδια σχεδίαζε την δολοφονία της και είχε σκεφτεί μέχρι και τι θα έλεγε ο πρώην της στην απολογία του στο δικαστήριο.

Νέα μηνύματα της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στο "φως"

«Φερόταν σαν (…) μα δεν ήταν. Μου έκανε το σκληρότερο βασανιστήριο που υπάρχει. Με κομμάτιαζε, με είχε πεθάνει, αλλά την αγαπώ ακόμη κύριε Πρόεδρε. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Κρατούσα το κεφάλι της στην αγκαλιά μου όλη τη νύχτα. Τη φιλούσα και την έκλαιγα. Ήταν το κοριτσάκι μου, ο άγγελός μου, ο ίδιος μου ο Θεός. Αυτήν προσκυνούσα από την ώρα που την είδα. Αφήστε με να πεθάνω, τώρα που είναι ακόμα άλιωτη. Βάλτε με μέσα στο μνήμα της να την πάρω στην αγκαλιά μου πάλι», έγραφε στο μήνυμά της.

Ποια η κατάσταση του θύματος - Πότε απολογείται η κατηγορούμενη

Στην κάμερα του Live News μίλησε και ο γιατρός του θύματος, ο οποίος δήλωσε πως ο ασθενής του βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, ενώ έγινε γνωστή και η ημέρα της απολογίας της κατηγορούμενης.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του. Αυτά τα εγκαύματα πάνε σε τέτοιο βάθος και είναι τόσο εκτεταμένα που οποιαδήποτε λοίμωξη στην πορεία της νόσου, μπορεί να προκαλέσει θάνατο», ανέφερε ο ειδικός.