Τραγωδία Τέμπη: «Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω» - Φώναζε οργισμένος στον αέρα του Super Κατερίνα πατέρας 26χρονου θύματος

δε μπορείτε να τους μαζέψετε όλους αυτούς;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: «Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω» - Φώναζε οργισμένος στον αέρα του Super Κατερίνα πατέρας 26χρονου θύματος

Μπορεί μία από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες επιβατών του τρένου που συγκρούστηκε στα Τέμπη να είναι εκείνη της κοπέλας που η μητέρα της κατέληξε στο νοσοκομείο και παραλίγο να πεθάνει, ακούγοντας πως το παιδί της ήταν σε ένα από τα βαγόνια (δείτε εδώ ολόκληρη την εξομολόγηση), ωστόσο κάθε γονιός που έχασε το παιδί του μετά από αυτή την σύγκρουση σπαράζει καρδιές με τα λόγια του.

Ένας από αυτούς είναι και ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που "έφυγε" εκείνη τη μοιραία νύχτα, ο οποίος μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/2 στην Super Κατερίνα και φώναζε γεμάτος οργή για το γεγονός πως πολιτικοί και δημοσιογράφοι δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για αυτή την εθνική τραγωδία.

Οργισμένος ο πατέρας 26χρονου θύματος της τραγωδίας στα Τέμπη

«Συλλυπητήρια στους λεβέντες δεν λένε. Μόνο «καλό ταξίδι», το συνεχίζει εκεί που του το στέρησαν αυτοί οι δολοφόνοι. Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σε αυτή τη χώρα να βγουν όλοι αυτοί και να παραιτηθούν; Βγαίνουν και προσβάλλουν οι συνάδελφοί σας τη μνήμη των παιδιών; Το συνδικαλιστικό σας όργανο, η ΕΣΗΕΑ… δε μπορείτε να τους μαζέψετε όλους αυτούς;», ανέφερε αρχικά ο κύριος Ασλανίδης.

«Τα ξέρουμε χρόνια τι γίνεται στον ΟΣΕ. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι και παίρνουν τους μισθούς, οι υπάλληλοι είναι απλώς υπάλληλοι. Αυτό θα κάνουν τώρα, θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Θα μπει κανένας φυλακή από όλους αυτούς;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν με πήραν ένα τηλέφωνο για τίποτα. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω», τόνισε και στο τε΄λος εξομολογήθηκε: «Εμένα είναι ο σκοπός της ζωής μου πλέον. Ο Δημήτρης ζει μέσα μου, η φωνή είναι δική του», ενώ περιέγραψε την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του.