Τέμπη: «Είναι ακόμα πάρα πολύ...» - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του 20χρονου επιζώντα από το 10 βαγόνι της σύγκρουσης

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηνύματα λαμβάνουμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τέμπη: «Είναι ακόμα πάρα πολύ...» - Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του 20χρονου επιζώντα από το 10 βαγόνι της σύγκρουσης

Πολλοί από τους τραυματίες της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη έχουν ήδη επιστρέψει στα σπίτια και στις οικογένειές τους, υπάρχει όμως ένας επιζών, ο οποίος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, και αυτό διότι είναι ο μόνος που κατάφερε να βγει ζωντανός από το πρώτο βαγόνι, πράγματα που σημαίνει πως οι πληγές του είναι σοβαρές.

Η θεία του 20χρονου Γεράσιμου Ιάσονα Γεράσιμου Γεωργιάδη μίλησε το πρωί της Τρίτης 14/3 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για να ενημερώσει τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του, εξηγώντας πως η είναι πολύ κρίσιμη, αλλά δεν παύει να ελπίζει όλη η οικογένεια για το καλό του νεαρού και την γρήγορη ανάρρωσή του (δείτε εδώ σε ποιον πατέρα θύματος δεν σταματάει να χτυπάει το τηλέφωνο για τα χρέη του, ακόμα και στην κηδεία του παιδιού του).

Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου επιζώντα από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας στα Τέμπη

«Είναι ακόμα πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση. Κρίσιμη αλλά σταθερή. Από όσο ξέρω κι από όσο άκουσα, ο Γεράσιμος και η Μυρσινή είναι αυτή τη στιγμή διασωληνωμένοι, τα άλλα παιδιά έχουν αποσωληνωθεί. Αντλούμε δύναμη από τον Θεό και από τη μεγάλη οικογένεια που είμαστε, ο ένας με τον άλλον, από τους φίλους που μας έχουν συμπαρασταθεί όλο αυτό τον καιρό… Ακόμα και από άγνωστο κόσμο… Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μηνύματα λαμβάνουμε. Έρχονται μηνύματα από φοιτητές, ο Θεός να τους έχει καλά», ανέφερε αρχικά η θεία του.

Και συμπλήρωσε: «Τελευταία φορά μίλησε με τη μητέρα του και ο πατέρας του τον έβαλε στο τρένο. Μία η ώρα ενώ είχε γίνει το δυστύχημα, περίμενε η μητέρα του απάντηση. Δεν ήρθε η απάντηση και ξεκίνησε η ανησυχία. Ενημερωθήκαμε τα ξημερώματα, στις 5.30 ενημερώθηκε ο αδελφός μου. Όπως καταλαβαίνετε… Τι έγινε από τα ξημερώματα και μετά».