Πήρε εξιτήριο ο 21χρονος που βρισκόταν στο 2ο βαγόνι από τα Τέμπη - Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Πήρε εξιτήριο ο 21χρονος που βρισκόταν στο 2ο βαγόνι από τα Τέμπη - Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/3) στην ενημερωτική εκπομπή «T-live» μίλησε ο πατέρας του 21χρονου, ο οποίος βρισκόταν πριν από έναν μήνα ακριβώς στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη, που στοίχησε την ζωή σε 57 συνανθρώπους μας.

Ο νεαρός επιβάτης, βρισκόταν στο κυλικείο του δεύτερου βαγονιού, ο οποίος σώθηκε από θαύμα και σήμερα πήρε εξιτήριο, ώστε να γυρίσει σπίτι του και να αφήσει όσο μπορεί όλα αυτά μακριά του.

Διαβάστε επίσης: Τραγελαφικό: Καταστράφηκε το χωράφι του από τους διασώστες και τραυματίες της τραγωδίας στα Τέμπη και ζητάει λεφτά - Πόσα διεκδικεί

Οι δηλώσεις του πατέρα του 21χρονου από τα Τέμπη

«Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν πολύ τυχεροί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο… Λυπάμαι τους γονείς που έχασαν αγγελούδια τους. Με το παιδί μιλήσαμε δύο ώρες μετά τη σύγκρουση, γιατί δεν μπορούσαμε να τον βρούμε σε κανένα τηλέφωνο. Σίγουρα αυτή η εμπειρία είναι τρομακτική και εύχομαι να μην τη ζήσει κανένας.

Η κοπέλα του τον τράβηξε, βρήκαν μία τρύπα και βγήκαν έξω για να σωθούν. Ήταν χωρίς παπούτσια και χωρίς ρούχα γιατί κάηκαν. Ο Στέλιος Στρατέλος, ο νεαρός φοιτητής που βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του στο κυλικείο τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη και σώθηκε από θαύμα, πήρε σήμερα εξιτήριο, μετά από 29 ημέρες νοσηλείας, από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Μέχρι να τον δούμε και να ακούσουμε σε πρώτη φάση τη φωνή του στον δρόμο και μετά να τον δούμε στο νοσοκομείο ήταν στιγμές πολύ δύσκολες. Παράλληλα μετά στο νοσοκομείο, συνεχίσαμε να έχουμε δύσκολη κατάσταση τουλάχιστον για μία εβδομάδα γιατί το παιδί είχε διασωληνωθεί και ακολουθήθηκε η θεραπεία που έπρεπε να ακολουθηθεί. Ήταν στο 6ο βαγόνι αλλά λόγω των καθυστερήσεων στα Παλαιοφάρσαλα, πήγαν στο εστιατόριο να φάνε κάτι μαζί με την κοπέλα του. Ήταν οι δύο μοναδικοί διασωθέντες του δεύτερου βαγονιού», είπε ο πατέρα.