Τραγωδία Τέμπη: Τρεις μήνες μετά - Συναντήθηκε με τους γονείς των διδύμων που "χάθηκαν" το μοιραίο βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τραγωδία Τέμπη: Τρεις μήνες μετά - Συναντήθηκε με τους γονείς των διδύμων που

Μία ημέρα μετά το debate των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν και ποια ερώτηση έφερε σε δύσκολη θέση τον πρωθυπουργό), την Πέμπτη 11/5 δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε μέχρι τα Τρίκαλα για την προεκλογική του εκστρατεία και μια εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Μουσείο Τσιτσάνη, ωστόσο προχώρησε σε μία κίνηση που πολλούς τους συγκίνησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ζήτησε να επικοινωνήσει και να βρεθεί με την οικογένεια των διδύμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στο τρένο που συγκρούστηκε το μοιραίο βράδυ της 28η Φεβρουαρίου με ένα άλλο τρένο στα Τέμπη.

Τι συνέβη στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους γονείς των δίδυμων θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Η οικογένεια φάνηκε θετική και έτσι οι γονείς των αδικοχαμένων κοριτσιών συναντήθηκαν με τον ίδιο, ωστόσο δεν είναι γνωστό τι συνέβη μεταξύ τους και τι ειπώθηκε, καθώς ζητήθηκε αυτή η συνάντηση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών (δείτε εδώ το προφητικό βίντεο που είχαν δημοσιεύσει οι δίδυμες λίγη ώρα πριν το δυστύχημα).

Η τραγική ιστορία που βίωσαν στη φωτιά στο Μάτι

Την υπόθεσή τους έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε για τις οικογένειες της Θώμης και της Χρυσής Πλακιά και της ξαδέρφης τους, Αναστασίας Πλακιά

«Οι υπόλοιπες οικογένειες θέλουν να ασχοληθούν με όσους όσοι ενέχονται να βρεθούν κατηγορούμενοι διαμηνύοντας ότι "σε καμία περίπτωση εμείς δεν θα κάνουμε πίσω στο οτιδήποτε και θα πάμε μέχρι το τέλος"».

Η δημοσιογράφος, Βιργινία Πισιμίδη αποκάλυψε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» την τραγική σύμπτωση στην οικογένεια των νεαρών κοριτσιών. Συγκεκριμένα, το 2018, στη φονική φωτιά στο Μάτι, έχασαν από τη ζωή πέντε πρόσωπα της οικογένειας τους.

Δείτε επίσης: Σε φυλακή στην Τουρκία ο πατέρας του νεκρού μηχανοδηγού - Το αίτημα της Ελλάδας