Κως: «Η μητέρα έσκαβε με τα χέρια της τα χωράφια για να βρει το παιδί της» - Σπαραγμός για την 27χρονη Αναστάζια

Το σώμα της ήταν μισό μέσα και μισό έξω από την σακούλα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κως: «Η μητέρα έσκαβε με τα χέρια της τα χωράφια για να βρει το παιδί της» - Σπαραγμός για την 27χρονη Αναστάζια

Συγκλονιστικές είναι οι ολοένα και νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τον τραγικό επίλογο της 27χρονης Αναστάζια στο νησί της Κω. Λίγες ώρες προτού εντοπίστηκε η σορός της κάτω από ένα δέντρο με το μισό της σώμα μέσα σε μια σακούλα και το άλλο μισό έξω, είχε φτάσει η μητέρα της στο νησί γεμάτη αγωνία για να βρει το παιδί της.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο, μαζί με τον σύντροφό της (δείτε εδώ φωτογραφίες του), που δηλώνει εξίσου συντετριμμένος.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Αυτό το νέο κορίτσι βρέθηκε νεκρό. Είναι τραγικός ο επίλογος αυτής της υπόθεσης. Είναι πάρα πολύ κοντά από το σπίτι του 32χρονου και την περιοχή που εργαζόταν το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή. Μου μετέφεραν οι εθελοντές ότι η μητέρα της, η γυναίκα αυτή έψαχνε και έσκαβε στα χωράφια με τα χέρια της, ήταν τέτοια η αγωνία να βρει το παιδί της. Η μητέρα από το πρωί ερευνούσε χωρίς μέσα, μόνο με τα χέρια της για να βρει το παιδί της».

«Η κοπέλα είχε έναν λογαριασμό για συνοδούς»

«Η κοπέλα είχε έναν λογαριασμό για συνοδούς. Υπάρχει και Έλληνας στο κάδρο, έχουν ληφθεί ήδη έξι καταθέσεις. Εξετάζεται αν είναι ψεύτικο το προφίλ, αν έχουν γίνει επαφές και αν έχουν κανονιστεί ραντεβού στον ελλαδικό χώρο. Στον εξωτερικό δεν ενδιαφέρει τι έκανε η κοπέλα. Ο σύντροφος λέει αυτά που λέει. Αυτά που είπε εξετάζονται. Πρώτα πρέπει να... διαβάστε την συνέχεια εδώ.