O Mασούτης αποδεικνύει ξανά ότι η δύναμη της χαράς είναι μεγάλο όπλο!

Η νέα καμπάνια του Μασούτη γεμίζει τις οθόνες μας με τις πιο ζεστές οικογενειακές στιγμές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
O Mασούτης αποδεικνύει ξανά ότι η δύναμη της χαράς είναι μεγάλο όπλο!

Πώς γίνεται δύο μικρά παιδάκια, με τις πιο αστείες ατάκες του κόσμου, να περνούν στο κοινό όλες τις σοβαρές αξίες ενός μεγάλου brand και πιο συγκεκριμένα του Μασούτη;

Τα μικρά ζιζάνια, ο Διονύσης και η Μαργαρίτα, στη νέα καμπάνια της BBDO που αποπνέει ζεστασιά, μας διδάσκουν τι σημαίνει να σε αγαπούν, να σε νοιάζονται και να μπορείς να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα μόνο το καλύτερο! Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης καμπάνιας αυτή την φορά ο παππούς και η γιαγιά - την οποία ενσαρκώνει συγκλονιστικά η Μαρία Αλιφέρη - που γιορτάζουν την επέτειό τους.

Mασούτης

Μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, λοιπόν, παρακολουθούμε τον μικρό Διονύση και την μικρή Μαργαρίτα να αναζητούν με τη δύναμη της παιδικής τους φαντασίας το κατάλληλο δώρο και... Ιδού! Μεταμορφώνουν καθημερινά αντικείμενα, που κανείς μέχρι στιγμής δεν είχε φανταστεί πως μπορεί να τα αξιοποιήσει και σε τέλεια δώρα.

Mασούτης προϊόντα

Ένα καρότσι σπανάκι μπορεί να κάνει τις αγκαλιές να «δυναμώσουν», οι μπαταρίες να δώσουν στη γιαγιά την ενέργεια να «οργώσει» την κουζίνα και ένας αφρός ξυρίσματος να γίνει μικρόφωνο στα χέρια του παράφωνου παππού. Ιδέες που μόνο ένα αθώο παιδικό μυαλό μπορεί να γεννήσει… και μόνο ο Μασούτης, φυσικά, μπορεί να πραγματοποιήσει, χάρη στην απεριόριστη ποικιλία, την χαμογελαστή εξυπηρέτηση, αλλά κυρίως χάρη στην αγάπη με την οποία αγκαλιάζει τις ανάγκες κάθε μα κάθε οικογένειας.

Mασούτης καμπάνια

Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, αυτό που μένει σίγουρα δεν είναι τα υλικά αγαθά αλλά... μια αγκαλιά κι ένα τρυφερό φιλί! Στο μότο της καμπάνιας άλλωστε διδάσκετε κι αυτό!

«Αυτά που κάνουν μια οικογένεια… οικογένεια δεν θα τα βρεις σε κανένα ράφι». Για όλα τα υπόλοιπα «ο Μασούτης είναι εδώ»!