Διαζύγιο Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη: Η ανακοίνωη κόλαφος της δικηγόρου του επιχειρηματία για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών! (Βίντεο)

Διαζύγιο Αλιμόνου - Βαρδινογιάννη: Η ανακοίνωη κόλαφος της δικηγόρου του επιχειρηματία για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών! (Βίντεο)

Σε άγρια μάχη με βολές εκατέρωθεν εξελίσσεται το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας κατηγόρησε την πρώην σύζυγο του και μητέρα των παιδιών του για καταχρήσεις ουσιών καθώς και εθισμό στο αλκοόλ. (Δείτε εδώ την κατάθεση του) Στην συγκεκριμένη κατάθεση, πήραν μέρος εκατοντάδες νταντάδες οι οποίες πέρασαν από το σπίτι του πρώην ζεύγους Βαρδινογιάννη, για να προσέχουν τα παιδιά τους. Μερικές από αυτές ισχυρίστηκαν, μάλιστα, πως η Τζίνα Αλιμόνου τους φέρθηκε με απότομο τρόπο, όταν γυρνούσε σπίτι υπό την επήρεια αλκοόλ. Διαβάστε παρακάτω...

Η Τζίνα Αλιμόνου μόλις βγήκε η κατάθεση του Παύλου Βαρδινογιάννη στην δημοσιότητα έσπευσε να την διαψεύσει μέσω της δικηγόρου της και να δεχθεί να της κάνουν εξέταση, στις τρίχες των μαλλιών της, για να διαπιστώσουν αν είναι χρήστρια ουσιών, όπως ζήτησε η πλευρά του επιχειρηματία. Η Τζίνα, ανέφερε πως όλα αυτά που την κατηγορεί ο πρώην σύζυγος της δεν ισχύουν και πως ποτέ δεν ζήτησε διατροφή από τον Παύλο Βαρδινογιάννη (Δείτε εδώ την απάντηση της)

Την ίδια ώρα, θέλοντας η πλευρά του Παύλου Βαρδινογιάννη να διαψεύσει ξανά με πράξεις όσα ισχυρίζεται η Τζίνα Αλιμόνου, δημοσιεύει η δικηγόρος του κ.Τζούλη - Καμμένου, την αίτηση της διατροφής στην οποία -μεταξύ άλλων- η Τζίνα Αλιμόνου ζητάει 1000 ευρώ τον μήνα για κομμωτήρια (Δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσά που ζητάει)

Η δικηγόρος, μάλιστα, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξέφρασε στο Φτιάξε Καφέ να στα Πω τη θέση του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Δείτε ακόμη: Χωρισμός "βόμβα" μετά το Survivor! Ήταν να παντρευτούν και ξαφνικά.. χώρισαν!

Συγκεκριμένα είπε: "Έχω εντολή να δηλώσω εκ μέρους του εντολέα μου, του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη ότι ο δικαστικός αγώνας γίνεται με μόνο σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υγείας των τεσσάρων παιδιών του. Καθώς έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί σφόδρα"! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: