Μπλεξίματα για το Νότη Σφακιανάκη! Το εξώδικο και η απαγόρευση!

Βόμβα στην σόουμπιζ!

Μπλεξίματα για το Νότη Σφακιανάκη! Το εξώδικο και η απαγόρευση!

Νέους μπελάδες έχει ο Νότης Σφακιανάκης λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην Αλβανία, η οποία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!


Ο Γιώργος Μουκίδης, ο συνθέτης που έχει γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τραγουδιστή, του απαγόρευσε να τις λέει δημόσια και μάλιστα με εξώδικο! Διαβάστε παρακάτω...

Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο γνωστός συνθέτης έκανε με σχετική ανάρτηση γνωστό πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών που φέρουν την υπογραφή του!

Δείτε ακόμη: Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Ο προβληματισμός στους Μαχητές και ο σκληρός στίβος μάχης!


«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», λέει η ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».

Αξιοσημείωτο είναι ότι την «υπογραφή» του Γιώργου Μουκίδη φέρουν τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στην καριέρα του τραγουδιστή όπως τα Δεν Σε Χρειάζομαι, Ένα Γράμμα, Η Στέλλα Η Σμυρνιά, Μια Ματιά Σου Μόνο Φτάνει και Να Ξαναρθείς.