Ιουλιέτα Κίτρινου: Το κορίτσι του Survivor που «ρίχνει» το Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της!

Ποια είναι η Ιουλιέτα Κίτρινου;

Ιουλιέτα Κίτρινου: Το κορίτσι του Survivor που «ρίχνει» το Instagram με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της!

Από τους παίκτες που από την αρχή ξεχώρισαν είναι η κούκλα Ιουλιέτα Κίτρινου που έχει σίγουρα αθλητική κλίση και εργάζεται ως μοντέλο!

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες του μοντέλου, προκαλούν χαμό! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπουλου: To «ευχαριστώ» στον ΣΚΑΙ! Στα αζήτητα μετά το My Style Rocks!

Η Ιουλιέτα είναι βέρα Χιώτισσα και ζει μόνιμα στην Χίο, ενώ έχει ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, πράγμα που σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να επιλεγεί από την επιτροπή του Survivor ώστε να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, η όμορφη Χιώτισσα παρελθόν υπήρξε πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα μετ’ εμποδίων, ενώ όπως φαίνεται και από το προφίλ της στο Instagram είναι πολύ γυμνασμένη.

Δείτε ακόμη: Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» που της πήρε το έπαθλο από τα χέρια η Τράκα;

Ωστόσο πέρα από το μόντελινγκ και την ηθοποιία, η Ιουλιέτα έχει ασχοληθεί με τα τουριστικά και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της.

Κι αυτό γιατί ως τουριστικός πράκτορας, η Κίτρινου έχει ζήσει και εργαστεί στην Τουρκία με αποτέλεσμα να γνωρίζει την γλώσσα και την νοοτροπία των αντιπάλων.

Δείτε ακόμη: Σπύρος Γουρδούπης: Ποιος είναι ο τύπος με το φακιόλι που έχει τρελάνει τους συμπαίκτες του στο Survivor!

Ετσι είναι σίγουρο πως η Ιουλιέτα θα φανεί πολύ χρήσιμη στην ελληνική 12αδα, καθώς θα μπορεί να καταλαβαίνει τα σχόλια και τις οδηγίες της τούρκικης ομάδας στα αγωνίσματα.

TAGS