Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της σχέσης Ράλλη - Ανδρούτσου!

Η κίνηση που θα προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

Γιώργος Μαυρίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά την αποκάλυψη της σχέσης Ράλλη - Ανδρούτσου!

Τίτλοι τέλους έχουν πέσει οριστικά στη σχέση που διατηρούσαν η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης!

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τους πάντες, καθώς οι δυο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι, ενώ ο παρουσιαστής ήταν αυτός που είχε επιβεβαιώσει τον Οκτώβρη τη σχέση τους, με μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Instagram! Διαβάστε παρακάτω....

Και ενώ αυτή η φωτογραφία υπήρχε κανονικά στο προφίλ του Γιώργου Μαυρίδη, παρά τον χωρισμό, μετά την αποκάλυψη της νέας σχέσης της Νικολέττας Ράλλη με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, το στιγμιότυπο διεγράφη! Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

H Mπαλατσινού έδωσε στεγνά Ράλλη - Ανδρούτσο: "Μου είπε ότι του αρέσει και κανόνισα ένα βράδυ να..."

Αδιανόητο περιστατικό!

Η Τζένη Μπαλατσινού, έδωσε στεγνά τον Μιχάλη Ανδρούτσο και την Νικολέττα Ράλλη για το πως γνωρίστηκαν και πως έκαναν σχέση!

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι δεν έχει βγει να ανακοινώσει δημόσια ή να διαψεύσει τέλοσπαντων πως είναι μαζί παρά το γεγονός πως κυκλοφορούν φωτογραφίες από βραδινές κοινές τους εξόδους!

Η παρουσιάστρια, όμως, αποφάσισε να τους βγάλει από την δύσκολη θέση και να ξεσκεπάσει όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας τους!

«Είναι μια δημιουργική δουλειά να γνωρίζεις δυο ανθρώπους. Εμένα είναι φίλος μου χρόνια ο Μιχάλης. Τη Νικολέττα την ήξερα. Βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα πως του αρέσει και έκανα αμέσως το contact. Έχω κάνει πολύ καλές γνωριμίες που έχουν κρατήσει. Είμαι γουρλού. Νομίζω πως είναι και οι δυο ώριμοι να περάσουν στο επόμενο βήμα. Εγώ θεωρώ πως μετά το καλοκαίρι μπορεί», είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Μπαλατσινού.