Νικολέττα Ράλλη: Η απίστευτη μπηχτή της για τον Μαυρίδη!«Μία φορά δεν άκουσα το ένστικτο μου και...»

Η ατάκα φωτιά που θα συζητηθεί!

Νικολέττα Ράλλη: Η απίστευτη μπηχτή της για τον Μαυρίδη!«Μία φορά δεν άκουσα το ένστικτο μου και...»

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε στο Πρω1νό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, τους στόχους της, αλλά και... στους πρώην της!

Για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια είπε την ατάκα «μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται», και εκεί πιάστηκε και η δημοσιογράφος για να τη ρωτήσει για τον Γιώργο Μαυρίδη. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’αυτό, γιατί όταν κάτι τελειώνει, και έχει τελειώσει όμορφα και όλα αυτά. Το ό,τι εμείς έχουμε μία έκθεση λόγω της δουλειάς μας και ξέρουμε με ποιον τα έχει αυτή, πότε χώρισε και όλα αυτά, εντάξει οκ το καταλαβαίνω.

Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον από έναν άνθρωπο με ποιον ήμουν και γιατί χώρισα και γιατί οτιδήποτε. Είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εάν δεν τύχαινε στην συγκεκριμένη περίπτωση να είναι ένας άνθρωπος που κάνει αντίστοιχη δουλειά με εμένα, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να το μάθαινε κανείς.

Δεν νομίζω ότι έχω απασχολήσει ποτέ οποιοδήποτε μέσο με την προσωπική μου ζωή. Ποτέ.»

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος την ρώτησε εάν είναι στα πλάνα της Νικολέττας να κάνει οικογένεια και εκείνη απάντησε: «Ναι. Πάντα ήθελα. Το θέμα είναι να είναι και ιδανικές οι συνθήκες. Δεν μπορείς να είσαι σίγουρη τελικά. Και δεν έχει καμία σχέση η διάρκεια που βρίσκεσαι σε μία σχέση και γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Αλλά νομίζω ότι το ένστικτο μας ως γυναίκες πρέπει πάντα να το ακούμε. Μία φορά δεν άκουσα το ένστικτο μου και έπεσα τελείως έξω. Δεν το ξανακάνω ποτέ»!

Στο τέλος του video και των δηλώσεων της ο Άρης Καβατζίκης έκανε την αποκάλυψη για την μπηχτή της λέγοντας: «Νικολέττα το καταλάβαμε. Λέει για τον κύριο Μαυρίδη.» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η Νικολέττα Ράλλη σπάει την σιωπή της! Η ανάρτηση για τον χωρισμό της από τον Μαυρίδη και τον νέο της έρωτα!

Δεν περίμενε κανείς τέτοια ανάρτηση!

O κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Εδώ και καιρό έχει συμβεί ένας μεγάλος πανικός γύρω από το όνομα της Νικολέττας Ράλλη και τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς τώρα η παρουσιάστρια έχει νέο έρωτα!

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για τον χωρισμό της, αλλά και τον νέο της σύντροφο, κάτι που έκανε ωστόσο με έναν χιουμοριστικό τρόπο, μέσω ανάρτησή της στα instastories.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε ένα κείμενο της γνωστής σελίδας hysteria.gr που έγραφε με χιούμορ: «Η Νικολέττα Ράλλη βρήκε μέσα σε 4 μήνες τους δύο έρωτες της ζωής της και εγώ ακόμη δε μπορώ να βρω ρε πο@στη μου εκείνο το τζιν μπουφάν που πήρα πριν 2 χρόνια, μέσα στο σπίτι».

Η Νικολέττα Ράλη αφού ανέβασε το στιγμιότυπο έβαλε φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

undefined