Έλενα Τσαβαλιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αντικατάσταση της από το Open!

Ποια ήταν η αντίδραση της;

Έλενα Τσαβαλιά: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αντικατάσταση της από το Open!

Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η αποχώρηση της Έλενας Τσαβαλιά από την εκπομπή «Μεσημεριάτικα» και από το Open.

Ωστόσο, το κανάλι δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Διαβάστε παρακάτω...

Το κανάλι βρήκε αντικαταστάτρια και μάλιστα πολύ γοητευτική η οποία πήρε την θέση της στην εκπομπή. Ποια ήταν όμως η αντίδραση της Έλενας;

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους, ήρεμα και ωραία χωρίς να σχολιάσει το οτιδήποτε.

Έλενα Τσαβαλιά: Τα απίστευτα καρφιά στο Open μετά την αποχώρησή της από το κανάλι!

Η Έλενα Τσαβαλιά, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την αποχώρηση της από το Open TV και πέταξε τα καρφιά της.

Η παρουσιάστρια έπειτα από μία εβδομάδα, με ένα μήνυμα έκανε γνωστό ότι σταματάει την εκπομπή «Μεσημεριάτικα». Διαβάστε παρακάτω...

Η Έλενα, σήμερα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των κούκου» στο STAR και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Έλενα Τσαβαλιά: Η «βόμβα» αποχώρησης από τα «Μεσημεριάτικα» - Το παράπονο της παρουσιάστριας

«Ήταν τέσσερις μέρες όταν ανακοινώθηκε, έχουν γραφτεί άλλες τρεις εκπομπές, θεωρώ ότι αυτές θα παιχτούν. Είπα ναι γιατί αυτό το πράγμα μου ακούστηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα έλεγα ναι σε άλλη περίπτωση. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, όμως εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να ξέρω την αλήθεια στο 100%. Πες μου την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή και αν εγώ αποφασίσω να τη στηρίξω, θα τη στηρίξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, αλλά τη θέλω ολόκληρη για να μπορέσω να το κάνω αυτό. Είμαι σαφέστατη νομίζω. Δεν θέλω να επεκταθώ, είμαι σαφέστατη! Πες την μου ολόκληρη κι εγώ μαζί σου. Όταν κάτι σταματάει, πάντα δεν είναι ευχάριστο, ούτε για σένα, ούτε για τους άλλους, ούτε για κανέναν θεωρώ. Σαφώς δεν είναι ευχάριστο, αλλά όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το θέλεις», είπε μεταξύ άλλων.

Open tv: Ανατροπή με την Έλενα Τσαβαλιά! «Επιστρέφει» στο κανάλι!

Ανατροπή βόμβα με την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία επιστρέφει στο Open TV με την εκπομπή της!


Στο Vanda's blog, φυσικά, σας έχω όλο το ρεπορτάζ! Διαβάστε παρακάτω...


Μπορεί το «Μεσημεριάτικα» να κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης, αλλά αφενός έχουν μείνει στοκ εκπομπές, αφετέρου στην εκπομπή προβάλλονταν και κάποιοι χορηγοί του καναλιού, οι οποίοι έχουν πληρώσει κανονικότατα για προβολή!


Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, έπρεπε να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να δοθεί λύση στα παραπάνω! Ο Ιβάν Σαββίδης, σκέφτηκε το εξής απλό:


Η εκπομπή με την Τσαβαλιά να παίξει ακόμη για μιάμιση εβδομάδα περίπου, αρχής γενομένης από σήμερα, για να τελειώσουν οι «κονσέρβες», και συγκεκριμένα, τα πλάνα, τα οποία αποτελούν την διαφήμιση των χορηγών! Έτσι, θα βλέπουμε κάπως πετσοκομμένα τα «Μεσημεριάτικα», ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι!


Αμέσως μετά, θα τεθεί σε εφαρμογή το plan b, που σας είχα μεταφέρει χτες και θέλει την Φωτεινή Γεωργαντά, τα γεμίσει τον τηλεοπτικό χρόνο με το TV Mall της! Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται το Open, με τις συνεχείς αλλαγές και δεν υπερβάλλω καθόλου!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr