Power of love: Οι απίστευτες δηλώσεις των παικτών που άφησαν "κάγκελο" την Μπακοδήμου! (Βίντεο)

Τι συνέβη και... ταράχτηκε η παρουσιάστρια!

Power of love: Οι απίστευτες δηλώσεις των παικτών που άφησαν

Απίστευτες δηλώσεις έγιναν στο σημερινό επεισόδιο του Power of love και η Μαρία Μπακοδήμου έμεινα "κάγκελο", αφού για ακόμη μια φορά μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει το κλίμα.

Ένα από τα ζευγάρια του σπιτιού είναι ή μάλλον ήταν η Κατερίνα και ο Πάυλος Τερζόπουλος, ωστόσο, όπως φαίνεται αυτή η σχέση είναι παρελθόν. Διαβάστε παρακάτω...

Από την ημέρα που μπήκε ο Bill το παιχνίδι η Κατερίνα έχει απομακρυνθεί από τον Παύλο με αποτέλεσμα ο παίκτης να ξεσπάσει και να νιώθει απογοήτευση όπως είπε μπροστά στους συμπαίκτες του και την Μαρία Μπακοδήμου. Η Κατερίνα, προσπάθησε να προστατέψει τον εαυτό της, αφού ένιωσε πως την «στήνει» στον τοίχο.

Η παρουσιάστρια πήρε το μέρος του Τερζόπουλου, όμως στο τέλος είπε πως καταλαβαίνει και την Κατερίνα για τα μπερδεμένα συναισθήματά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love: Eσπευσμένα στο νοσοκομείο η...

Mια παίκτρια είναι εκτός του Power of love και η Μαρία Μπακοδήμου έκανε σχετική ανακοίνωση!

Η παίκτρια βρίσκεται στο νοσοκομείο και γι’ αυτό δεν την είδαμε στο σημερινό επεισόδιο, όπως εξήγησε η παρουσιάστρια! Διαβάστε παρακάτω...


Μάλιστα, όταν η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι των κοριτσιών, έστειλε τα περαστικά της στην παίκτρια.

Η Νέρτζη δεν αισθανόταν πολύ καλά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή, ενώ δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, παρά μόνο για υπερκόπωση.

Αυτός, είναι και ο λόγος που για τα επόμενα επεισόδια δεν θα βλέπουμε την παίκτρια! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love - βόμβα: Παίκτες έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ στο σπίτι! (Βίντεο)

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το Power of love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, θα φάει "μαύρο"! Είναι οριστικό...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το συγκεκριμένο project!

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!