Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη! Η τσάντα, το όπλο και ο φόνος!

Σπάει την σιωπή της! Το αμαρτωλό παρελθόν του Γιάννη Μακρή!

Βικτώρια Καρύδα: Αποκάλυψη! Η τσάντα, το όπλο και ο φόνος!

Αποκαλύψεις φωτιά από την ίδια τη Βικτώρια Καρύδα για τον σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε! Όλα όσα ανέφερε σε συνέντευξή της για την τσάντα, το όπλο και τον φόνο!

«Είμαι χαμένη με αυτό που έχει γίνει, δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω ποιος και γιατί έκανε αυτό το κακό στο Γιάννη και ελπίσω να βρεθεί γρήγορα αυτός που το έκανε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της Βικτώριας Καρύδα στην ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά την εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα της Βούλας. Διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο, σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Έθνος», περνά λίγες ήμερες αργότερα ξανά το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Εκεί θα καταθέσει ότι: «Με τον Γιάννη ήμασταν παντρεμένοι δύο χρόνια κι έχουμε δύο παιδιά 5 και 6 ετών. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ουκρανία, αλλά βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 2001. Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε το 2010 στην Ελλάδα, όταν ο Γιάννης έμενε μόνιμα στην Αυστραλία και ερχόταν στην Ελλάδα μόνο για διακοπές. Τα πρώτα χρόνια πηγαινοερχόμασταν μέχρι που ήρθαμε και μείναμε μόνιμα εδώ. Στην Αυστραλία ο Γιάννης είχε παντρευτεί παλιότερα με άλλη γυναίκα και έχει ένα γιο».

«Δεν ξέρω πολλά για τις δουλειές του...»

Σε ερώτηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, η Βικτώρια Καρύδα κατέθεσε ότι γνώριζε ελάχιστα πράγματα: «Η δουλειά του ήταν μια εταιρία που ασχολούνταν με ασφάλεια «σεκιούριτι». Σε αυτή την εταιρία ήταν μαζί με τον Α.Μ. Αυτό που έκαναν ήταν φύλαξη σπιτιών. Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις δουλειές του Γιάννη, γιατί δεν μου έλεγε σχεδόν τίποτα. Ακόμα και να τον ρωτούσα, θα μου έλεγε δύο πράγματα και θα σταματούσε μετά. Άλλη μια δουλειά που είχε ο Γιάννης κι έβγαζε χρήματα ήταν να πουλάει αυτοκίνητα. Αγόραζε ακριβά αυτοκίνητα από Αγγλία που έχουν το τιμόνι δεξιά και τα έστελνε στον αδελφό του στην Αυστραλία και τα πουλούσε εκεί. Πάντως από όσα ξέρω, δεν είχε κανέναν πρόβλημα με τις δουλειές του ο Γιάννης, ούτε μου είχε πει ότι φοβόταν κάποιον. Για να καταλάβετε έβγαινε μόνος του, κυκλοφορούσε με βέσπα ή με το Smart και δεν έδειχνε ότι πρόσεχε και είχε φόβο από κάτι. Και στην Αυστραλία όταν μέναμε ήταν το ίδιο πράγμα, ήμασταν χαλαροί και βγαίναμε έξω χωρίς να φοβόμαστε».

«Είχε πρόβλημα με κάποιον Ιμπραχήμ...»

Σύμφωνα με το «Έθνος», η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στους αστυνομικούς και για το παρελθόν του συζύγου της στην Αυστραλία, αν και φάνηκε ελάχιστα διαφωτιστική: «Το μόνο πρόβλημα που είχα ακούσει, λίγο καιρό μετά τη γνωριμία μας, ίσως 1,5 χρόνο μετά, από διάφορα μέσα και από το ίντερνετ, ήταν για κάποιο πρόβλημα που είχε στην Αυστραλία ο Γιάννης με κάποιον Ιμπραχήμ, αν δεν κάνω λάθος το όνομα. Αυτό που έχω ακούσει ήταν ότι αυτός ο Ιμπραχήμ είχε πιαστεί παλιότερα στην Αυστραλία γιατί είχε σχέση με μια τσάντα, ένα όπλο και κάποια φωτογραφία του Γιάννη και από ότι κατάλαβα ήθελε να σκοτώσει το Γιάννη. Νομίζω πως είχαν μαζί κάποιο νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία, αλλά δεν είμαι σίγουρη. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα αυτά, εμένα μου φαίνονται σαν παραμύθι και δεν τα έχω πιστέψει».

«Άνοιξα το κουτί και βρήκα ένα όπλο...»

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη της Βικτώριας Καρύδα για το όπλο που βρήκε κρυμμένο στην κρεβατοκάμαρα τους, αρκετά μετά τη δολοφονία του επονομαζόμενου «Αυστραλού». Το εντυπωσιακό μοντέλο περιέγραψε στις Αρχές τα εξής: «Σε ένα μεταλλικό κουτί σαν χρηματοκιβώτιο στην κρεβατοκάμαρα, που δεν φαινόταν βρήκα μέσα ένα πιστόλι. Το κουτί το έσπασα και το άνοιξα για να δω τι έχει μέσα. Δεν ήξερα τίποτα ότι ο Γιάννης είχε όπλο».

Η πιο πρόσφατη κατάθεση της, δόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, με την Βικτώρια Καρύδα να ζητά μια κάρτα συναλλαγών που έχει κατασχεθεί, αλλά περιέχει χρήματα τα οποία έχει ανάγκη. «Είχαμε από κοινού με τον Γιάννη μια κάρτα συναλλαγών της τράπεζας (...) στην οποία βάζαμε χρήματα και μετά κάναμε τις αγορές μας με αυτή και είναι αυτή που μου δείχνετε, η οποία κατασχέθηκε από το αυτοκίνητό το Γιάννη. Από τότε που σκοτώσανε τον Γιάννη έψαξα μέσα στο σπίτι για την κάρτα και δεν την έχω βρει. Πρέπει να την είχε μαζί του εκείνο το βράδυ και τα χρήματα που έχει μέσα μου είναι απαραίτητα».

Μαρτυρία - κλειδί «καίει» τον 31χρονο Βούλγαρο

Την ίδια ώρα, άνθρωπος - κλειδί στην αναγνώριση του 31χρονου Βούλγαρου που έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ως ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή, είναι ένας ομοεθνής φίλος του. Όπως κατέθεσε στις Αρχές, βλέποντας το βίντεο υψηλής ευκρίνειας από τις κάμερες ασφαλείας έξω από την βίλα στο Πανόραμα της Βούλας, αναγνωρίζει τον 31χρονο στο πρόσωπο του εκτελεστή. «Ο άντρας που βλέπω στο βίντεο και φοράει ένα μαύρο καπέλο και μια πράσινη ζακέτα με μαύρα μανίκια και κουκούλα, ο σωματότυπός του, είναι ίδιος με τον Σ.Ρ. Δεν μπορώ όμως να δω το πρόσωπό του από μπροστά δε φαίνεται στο βίντεο. Απ’ όσο μπορώ να διακρίνω όμως, το πρόσωπο του που φαίνεται στο πλάι, είναι ίδιο με του Σ.Ρ. Ο άνδρας αυτός, μοιάζει να είναι ο Σ.Ρ.» είπε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, με βάση το ρεπορτάζ του «Έθνους», περιέγραψε ότι το φθινόπωρο του 2018 ο φερόμενος ως δράστης με τον αδελφό του, του πρότειναν να έρθει στην Ελλάδα, ενώ από όσα γνωρίζει για την υπόθεση, κατέθεσε ότι τα δύο αδέλφια έκαναν ραντεβού με γνωστό επιχειρηματία με δεκάδες μαγαζιά στην Αθήνα. «Τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη του 2018, τα αδέλφια μου πρότειναν να έρθω στην Ελλάδα μαζί τους. Εγώ να κάνω διακοπές και αυτοί κάποιες δουλειές που είχαν. Εγώ τους είπα δεν μπορώ. Τελικά ήρθαν τον Οκτώβριο στην Ελλάδα, μαζί με κάποιο άλλο παιδί. Μείνανε πολλές μέρες και ο αδελφός του κατηγορουμένου μου έστελνε φωτογραφίες από τα μέρη που έμεναν. Όταν γύρισαν στην Βουλγαρία μου είπαν ότι συνάντησαν κάποιον επιχειρηματία για κάποιες δουλειές και ότι θα πάνε καλά οι δουλειές τους. Οι δουλειές αυτές θα ήταν μάλλον κάποιο κλαμπ ή εστιατόριο. Έτσι μου είπαν».

Με τον δράστη είχε ξανά επαφή την πρώτη του Απρίλη, όταν τον κάλεσε στο τηλέφωνο ζητώντας του να οδηγήσει μέχρι την Ελλάδα για να το εξυπηρετήσει, επειδή ο ίδιος είχε τούρκικο δίπλωμα, που δεν ίσχυε στη χώρα μας: «Μου είπε ότι είχε επαγγελματικό ραντεβού. Στο δρόμο μου αποκάλυψε ότι πάμε στην Αθήνα και μου είπε «δεν πειράζει θα σου κάνω μια μικρή βόλτα». Μου είπε ότι είχε ραντεβού με επιχειρηματία στην Ελλάδα με κύρος και στο εξωτερικό. Αυτός είχε εστιατόρια, κλαμπ, καφετέριες, μαγαζιά με γυναίκες και πολλά άλλα πράγματα. Από αυτά που μου είπε κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που είχε συναντήσει τον Οκτώβριο».

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της, μαυροφορούσα! Τα κλάματα και η τρυφερή αγκαλιά της κόρης της...

Αποκλειστικές παπαρατσικές φωτογραφίες έφτασαν στα γραφεία του Youweekly.gr για την Βικτώρια Καρύδα! Για καφέ με τα παιδιά της ντυμένη στα μαύρα και με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks περνάει έναν Γολγοθά εδώ και αρκετούς μήνες αφού ακόμα δεν έχει τελειώσει το μυστήριο με την δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή!

Αποκλειστικές μου πληροφορίες, τις οποίες και θα μοιραστώ μαζί σας μέσα από το Vanda's blog, όπως και τις φωτογραφίες που έχω, αναφέρουν πως η Βικτώρια Καρύδα πριν μια εβδομάδα βρέθηκε σε πολύ γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας με δύο φίλες της, τον γιο της ο οποίος είναι ίδιος ο επιχειρηματίας, αλλά και την μικρή της κόρη.

Η ίδια δεν χαμογελούσε αρκετά, ήταν ντυμένη στα μαύρα και έχει αφήσει το μαλλί της αρκετά μακρύ... Να σας θυμίσω πως το μαλλί, όπως είχε αναφέρει και στο πλατό του My Style Rocks, δεν το κόβει γιατί στον σύζυγό της άρεσε να είναι πλούσιο και μακρύ...

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Όπως μου ανέφερε ο άνθρωπος που βρέθηκε εκεί, η Βικτώρια μπήκε στο μαγαζί χωρίς καμία όρεξη, με τα παιδιά της και τους παρήγγειλε να φάνε! Τα μικρά έπαιζαν ενώ εκείνη καθόταν και συζητούσε με τις φίλες της...

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Σε κάποια φάση, μάλιστα, η πηγή μου μου αποκάλυψε πως εκεί που χάζευε στο κινητό της ξαφνικά βούρκωσε και η κόρη της την πλησίασε και την αγκάλιασε...

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Βικτώρια Καρύδα: Για καφέ με τα παιδιά της! Ντυμένη στα μαύρα με πιο μακρύ μαλλί από ποτέ!

Δολοφονία Μακρή: Ο άγνωστος καυγάς με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στη Βουλιαγμένης

Καυγά με τον 56χρονο Αυστραλό με καταγωγή από τον Λίβανο που έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης την 1η Μαρτίου, στη λ.Βουλιαγμένης, φέρεται να είχε μερικές εβδομάδες πριν από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Η αστυνομία αναζητώντας τα κίνητρα της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή προσπαθεί να συνθέσει πλήρως το παζλ των κινήσεών του ένα μεγάλο διάστημα πριν από τη δολοφονία του, ώστε να βρει ποιος έδωσε την εντολή στον 31χρονο Βούλγαρο που έχει ήδη προφυλακισθεί ως φυσικός αυτουργός του εγκλήματος, ενώ ως συνεργός του αναζητείται ο αδελφός του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από tovima.gr, o Γιάννης Μακρής φέρεται να είχε έρθει σε σύγκρουση με Αλβανούς ποινικούς που φέρονται ότι είχαν μεσολαβήσει ώστε να του επιστραφεί ένα πολυτελές τζιπ που του είχαν κλέψει από το σπίτι του. Το αντίτιμο της «μεσολάβησης» ήταν 10.000 ευρώ, ωστόσο, μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα άλμπουμ με φωτογραφίας της συζύγου του Γιάννη Μακρή, του μοντέλου Βικτώριας Καρύδα, το οποίος δεν επεστράφη ποτέ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ που επικαλείται στοιχεία και καταθέσεις από τη δικογραφία ο δολοφονηθείς επιχειρηματίας φέρεται να είχε φιλονικήσει με υπευθύνους εταιρειών στην Μύκονο σε κρατικό διαγωνισμό για έργο καθαρισμού ενώ είχε προκληθεί επεισόδιο σε μπαρ του «νησιού των Ανέμων» σε συνάντηση του με Λιβανέζο επιχειρηματία με τον οποίο είχαν αντιδικίες από την περίοδο που διέμενε στην Αυστραλία.

Για τους αστυνομικούς ιδιαίτερα σημαντική κρίθηκε η κατάθεση του πατέρα του θύματος, καθώς φαίνεται να ήξερε πολλά -όπως ήταν φυσικό- για τις επαγγελματικές κινήσεις του γιου του. Ωστόσο, τα στοιχεία που έχουν προκύψει από όλη την έρευνα δεν έχουν ακόμη οδηγήσει στην απάντηση του βασικού ερωτήματος για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας: Ποιός και γιατί έδωσε την εντολή για τη δολοφονία του 46χρονου.

Ξέσπασε σε δάκρυα η Βικτώρια Καρύδα όταν ο εκτελεστής ήταν στον ανακριτή! Διαβάστε τι συνέβη: Βικτώρια Καρύδα - αποκλειστικό: "Έκλαιγε με λυγμούς όταν ο Βούλγαρος εκτελεστής ήταν στον ανακριτή"

Βικτώρια Καρύδα: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια που θα έλεγε στους δολοφόνους του Γιάννη Μακρή!

Τσακίζει κόκαλα η Βικτώρια Καρύδα, στην πρώτη της συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα”, σχεδόν έξι μήνες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του συζύγου της, Γιάννη Μακρή! Τι θα έλεγε στους δολοφόνους του;

Η ίδια, ανατριχιάζει με τα λεγόμενα της και πραγματικά το μεγαλείο ψυχής της είναι αξιοσημείωτο....

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Η ζωή μετά;


Ήταν τόσο κουραστικό. Ειδικά οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες. Δέχτηκα τόση πίεση από όλους. Σαν να ήταν κάτι χαρούμενο. Δεν καταλαβαίνει ο κόσμος μερικές φορές να αφήσει ήσυχη την οικογένεια. Όταν έχεις παιδιά… τα παιδιά τρομάζουν. Έχουν περάσει 5,5 μήνες και νιώθω σαν να ήταν χθες. Στο σπίτι που κινούμαι νιώθω σαν να είναι ο Γιάννης, μέσα… νιώθω σαν να είναι ακόμα μαζί μου. Να σας θυμίσουμε και τον άγνωστο καβγά του Γιάννη Μακρή, με τον Λιβανέζο που ανατίναξαν στην Βουλιαγμένης...

Σε αυτούς τους ανθρώπους έχετε να πείτε κάτι;

Δεν ξέρω να πω και άσχημες λέξεις στα ελληνικά για να εκφράσω τα αισθήματά μου. Αυτό που γίνεται στον κόσμο. Έχουν χαζέψει όλοι. Η δολοφονία είναι κάτι… Να πάρεις την ζωή του ανθρώπου είναι μεγάλο πράγμα. Πως μπορεί να σε ενοχλήσει ένας άνθρωπος για να καταντήσεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο; Θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που πλήρωσε, που έβαλε και έναν ακριβό δικηγόρο σε αυτόν τον… μην πω καμία λέξη. Το λιγότερο δεν ξέρω… Η φυλακή για εμένα είναι το λιγότερο.

Bικτώρια Καρύδα: Η σπαρακτική πρώτη συνέντευξη για τον Γιάννη Μακρή! «Τον νιώθω ακόμα δίπλα μου...»

Ντυμένη στα μαύρα, με τα μάτια της να τρέχουν δάκρυα και της να πνίγεται από λυγμούς, η Βικτώρια Καρύδα μιλάει για όλους και για όλα!


«Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί. Όταν έφυγε ο Γιάννης από την ζωή έλεγα μέσα μου “Αν ήμασταν μαζί στα εγκαίνια του μαγαζιού μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά

Ποτέ δεν μου είχε πει ότι φοβάται. Ποτέ δεν μου έδωσε περιθώριο να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αν ήξερε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα, εκείνος, όπως κάθε λογικός άνθρωπος, θα έπαιρνε προστασία. Κυκλοφορούσε με βεσπάκι, γιατί δεν του άρεσε να είναι στην κίνηση και δεν είχε κάποιον για προστασία. Δεν φορούσε ούτε κράνος. Ήθελε να αισθάνεται ελεύθερος και έπαιρνε και τα παιδάκια πάνω στο βεσπάκι, κάτι το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου και τον μάλωνα. Δεν φοβόταν κάτι.» λέει η ίδια, λίγο μετά την ανάρτησή της, την οποία είχαμε δημοσιεύσει εδώ, στο Youweekly.gr

Όλα αυτά που έχουν γραφτεί και ακουστεί για το παρελθόν του στο εξωτερικό;

Καμιά σχέση με όσα ακούγονταν στις ειδήσεις. Έβγαζαν άσχημα πράγματα χωρίς να γνωρίζουν τον άνθρωπο, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι σωστό. Για μένα αλλά και για τους περισσότερους που τον γνώρισαν στην Ελλάδα ο Γιάννης ήταν ο καλύτερος άνθρωπος. Κανένας δεν θα πει ούτε μια κακιά λέξη.

Είχε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες; Γιατί μπήκε στο στόχαστρο κάποιων;

Είναι αυτό που δεν περίμενα ποτέ. Και πιστεύω ότι ούτε ο Γιάννης το περίμενε. Γιατί έχουμε μια οικογένεια. Δεν πρέπει να προστατεύουμε την οικογένεια; Και αυτό είναι που με τρώει μέσα μου: Ποιος και γιατί… Δεν υπήρχε κάτι που να μας κάνει να φοβόμαστε. Ήμασταν χαρούμενοι, πηγαίναμε ταξίδια με τα παιδιά μας, βγαίναμε στο κέντρο της Γλυφάδας στις κούνιες και στον παιδότοπο. Ο άνδρας μου δούλευε και επέστρεφε στις 3 το μεσημέρι από τη δουλειά του.

Στο μυαλό της Βικτώριας Καρύδα ο άνδρας της είναι ακόμη ζωντανός. Όταν αναφέρεται σε αυτόν χρησιμοποιεί ενεστώτα και όπως δήλωσε στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, τον αισθάνεται δίπλα της.

Τα μάτια της πλημμυρίζουν δάκρυα όταν συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και προσγειώνεται απότομα στο σήμερα.

«Ο Γιάννης ήταν το καλύτερο παιδί. Ο καλύτερος άνθρωπος και όχι μόνο μέσα στην οικογένεια, αλλά και με τους φίλους του, ακόμη και με αγνώστους. Βοηθούσε τους ανθρώπους και, αν είχε πρόβλημα κάποιος, έτρεχε να του συμπαρασταθεί. Σε μένα – από το μεγαλύτερο μέχρι το μικρότερο πρόβλημα – έλεγε πάντα «Αχ αγαπούλα μου, δεν πειράζει».