Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο ενώ ήταν στον «αέρα»; «Δεν ξέρει ότι κάνουμε εκπομπή;» (Βίντεο)

Δεν πάει το μυαλό σας!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ποιος την κάλεσε στο τηλέφωνο ενώ ήταν στον «αέρα»; «Δεν ξέρει ότι κάνουμε εκπομπή;» (Βίντεο)
News 28.05.2019 10:47

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ενώ ήταν στον «αέρα» της εκπομπής της στον AlphaTV «Happy Day» δέχθηκε ένα τηλεφώνημα στο κινητό της!

Δεν το περίμενε η παρουσιάστρια!

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος μάλλον δεν έβλεπε εκείνη την ώρα τηλεόραση!

«Ο Χάρης Ρώμας δεν ξέρει ότι κάνουμε εκπομπή; Χάρη; Χαρούλη; Είμαι live στην εκπομπή να σε πάρω στο διάλειμμα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς σήκωσε το τηλέφωνο!

Μάλιστα το πάνελ της εκπομπής είπε: «Πες του να ανοίξει την τηλεόραση». Ξέρατε τι επέμβαση είχε κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και της άλλαξε τη ζωή;

Δείτε το βίντεο

Η παρουσιάστρια που λέει πάντα «όχι» στον Παπαδόπουλο! «Γι΄ αυτό δεν πάω στην εκπομπή του...»

Πασίγνωστη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως λέει πάντα «όχι» στον Σπύρο Παπαδόπουλο, όταν της γίνεται πρόταση για να βρεθεί στο «Στην Υγειά μας».

Ποιος είναι ο λόγος;

Η παρουσιάστρια που έκανε την αποκάλυψη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσω της εκπομπής της είπε πως: «Κάτι ήξερα και έλεγα πάντα όχι σ’ αυτήν την πρόταση της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου. Τότε που ήταν και στο κανάλι μας, ευτυχώς τη γλίτωνα γιατί πάντα ήμουν ή έγκυος ή λεχώνα όταν ήταν στον AlphaTV και συνυπήρχαμε. Τους έλεγα ‘ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να είμαι τόσες ώρες σε ένα γύρισμα’».

undefined

AdTech AdΑφορμή στην παραπάνω ατάκα στάθηκε το ρεπορτάζ του Happy Day πως κάθε γύρισμα του Σπύρου Παπαδόπουλου διαρκεί από 8 έως και 16 ώρες, ανάλογα με τον καλλιτέχνη που πρωταγωνιστεί κάθε φορά.

Συγκεκριμένα το κεντρικό όνομα δυσκολεύεται να «βγάλει» απευθείας live ένα ή και περισσότερα κομμάτια, με αποτέλεσμα το γύρισμα να σταματά και το τραγούδι να πιάνεται από την αρχή, αρκετές φορές. Πώς ήταν τα τελευταία νούμερα στην εκπομπή του Παπαδόπουλου;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: H φωτογραφία με φουσκωμένη την κοιλίτσα!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το λευκό midi φόρεμα που “έκλεψε” τις εντυπώσεις!

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share