Νικολέττα Ράλλη: Η δημόσια έκκληση της παρουσιάστριας! Τι ζητάει;

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Νικολέττα Ράλλη: Η δημόσια έκκληση της παρουσιάστριας! Τι ζητάει;

Μια δημόσια έκκληση έκανε η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη! Διαβάστε αναλυτικά τι ζητάει και φυσικά, αν μπορείτε βοηθήστε!

Η Νικολέττα, μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνει έκκληση σχετικά με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα!

Η ίδια, είναι φοβερά ευαισθητοποιημένη σχετικά με τα αδέσποτα ζωάκια αλλά και γενικότερα τα κατοικίδια, αφού έχει ένα σιχ τσου, την Κάντυ! Η Νικολέττα λοιπόν, κοινοποίησε μια δημοσίευση σχετικά με ένα γατάκι που ψάχνει σπίτι για να υιοθετηθεί και μάλιστα έλαβε πολλά θετικά μηνύματα!

Νικολέττα Ράλλη: To σχόλιο για τoν Γιώργο Μαυρίδη και η δήλωση για τον νέο της σύντροφo!

Ιδού λοιπόν το σχετικό post:

Νικολέττα Ράλλη: Η δημόσια έκκληση της παρουσιάστριας! Τι ζητάει;

Nικολέττα Ράλλη: Αναστάτωσε όλη την Σαντορίνη! Φωτογραφία... ηφαίστειο!

Η Νικολέττα Ράλλη με αφορμή την έναρξη του καλοκαιριού πόζαρε με το μαγιό της και... αναστάτωσε όλη την Σαντορίνη!

Η παρουσιάστρια ανέβασε το θερμόμετρο!

Στη Σαντορίνη βρίσκεται η Νικολέττα Ράλλη, η οποία ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με μία καυτή φωτογραφία.

Η πόζα με το μαγιό της, με φόντο την Καλντέρα, ανέβασε το θερμόμετρο και τάραξε το instagram!

Δείτε τη φωτογραφία

Nικολέττα Ράλλη: Αναστάτωσε όλη την Σαντορίνη! Φωτογραφία... ηφαίστειο!

Nικολέττα Ράλλη: Ιδρωμένη και με λερωμένα χέρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Η Νικολέττα αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κήπο και τα φυτά της!

Αυτή η δραστηριότητα θέλει κόπο και ιδρώτα, όπως και λερωμένα χέρια, αλλά η Νικολέττα δεν καταλαβαίνει από αυτά! Την είχατε δει με εκρηκτικό μαγιό στην παραλία;

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε!

Nικολέττα Ράλλη: Ιδρωμένη και με λερωμένα χέρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!Nικολέττα Ράλλη: Ιδρωμένη και με λερωμένα χέρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!Nικολέττα Ράλλη: Ιδρωμένη και με λερωμένα χέρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!Nικολέττα Ράλλη: Ιδρωμένη και με λερωμένα χέρια! Όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Νικολέττα Ράλλη: Η παρουσιάστρια φωτογραφίζεται για τα 6 χρόνια επιτυχίας του YOU!

Το περιοδικό YOU, γιορτάζει τα 6 χρόνια επιτυχίας του και η παρουσιάστρια, Νικολέττα Ράλλη, φωτογραφίζεται αποκλειστικά!

Διάσημοι της ελληνικής showbiz μας έδωσαν τις ευχές τους!

undefined

Φαίη Σκορδά

Εύχομαι εξώφυλλα με ωραίες εικόνες, αποκλειστικά ρεπορτάζ και ανθρώπινες συνεντεύξεις!

Bίκυ Χατζηβασιλείου

Happy birthday to YOU, happy birthday to YOU... Με όμορφες, αληθινές ειδήσεις και εικόνες για χαρούμενα γεγονότα!

undefined

Κατερίνα Καινούργιου

Χρόνια πολλά αγαπημένο μου YOU! 6 χρόνια γεμάτα επιτυχίες, με αγαπημένα πρόσωπα να παραχωρούν αποκλειστικές και αποκαλυπτικές συνεντεύξεις... Να τα εκατοστίσετε! Πολλές επιτυχίες και πάντα στην πρώτη θέση!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Εύχομαι πωλήσεις, αποκλειστικότητες και πολλά χαμόγελα σε όσους εργάζονται για να βγει το περιοδικό!

Τατιάνα Στεφανίδου

Χρόνια πολλά και καλές κυκλοφορίες! Εύχομαι στο YOU όμορφα θέματα, αποκλειστικότητες και ανθρώπινες συνεντεύξεις!

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης

Σας ευχόμαστε άπειρα χρόνια δημιουργίας γεμάτα χαρά, υγεία, έμπνευση, μοναδικά ρεπορτάζ, αποκλειστικότητες και καταπληκτικές κυκλοφορίες! Συνεχίστε δυνατά! Χρόνια πολλά!

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα

undefined

Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να τα χιλιάσετε και τα χρόνια αλλά και τα αποκλειστικά!

Αγγελική Νικολούλη

Τα 6 χρόνια του YOU να γίνουν 106! Εύχομαι ωραίες συνεντεύξεις και οι σελίδες σας να έχουν πάντα ζωντανά θέματα και φως, σε μια δύσκολη εποχή για τον περιοδικό Τύπο! Χρόνια πολλά!

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ

Κάτια Δανδουλάκη

Χρόνια χρυσά, δυναμικά, δημιουργικά, χαρούμενα, γεμάτα επιτυχίες! Χρόνια πολλά YOU, σε αγαπάμε!

Κατερίνα Γκαγκάκη

undefined

Όταν πρωτοαντίκρισα το YOU στα περίπτερα μου μετέδωσε αισιοδοξία και εξωστρέφεια. Σε ένα περιβάλλον δύσκολο, κέρδισε την αγάπη του κοινού, διατηρώντας φρεσκάδα, κέφι, πλούσια ύλη και αξιόπιστους συνεργάτες. Εύχομαι οι σελίδες του να φιλοξενούν τα πιο συναρπαστικά θέματα και να προσφέρουν ενημέρωση, διέξοδο και υψηλή αισθητική!

Βάνα Μπάρμπα

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να είστε πάντα παρόντες με ποιότητα και λάμψη, όπως στέκεστε όλα αυτά τα χρόνια. Είστε εξαιρετικοί συνεργάτες. Τις ευχές μου, με αγάπη!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

undefined

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, γεμάτα δημιουργικότητα και έμπνευση! Love YOU!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Εύχομαι ο δρόμος του YOU να είναι γεμάτος αποκλειστικά θέματα, ωραίες προσωπικότητες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις και ευχάριστες ειδήσεις! Οι επιτυχίες και οι πρωτιές σας ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες για τον περιοδικό Τύπο εποχές είναι σίγουρες...

Ναταλία Γερμανού

Ωραίες συνεντεύξεις, ωραίες φωτογραφίσεις, ωραίοι άνθρωποι στις σελίδες αλλά και πίσω από αυτές! Χρόνια πολλά αγαπημένο YOU!

undefined

Γιάννης Ντσούνος

All my wishes for YOU! Να συνεχίσετε έτσι χαρούμενα, πολύχρωμα, ευχάριστα. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους συντελεστές και τους συνεργάτες σας!

Χρήστος Κούτρας

Σας εύχομαι πάνω απ’ όλα να είστε γεροί. Να συνεχίσετε με αποκαλύψεις και θέματα που προκαλούν τους αναγνώστες να σας ζητάνε στο περίπτερο. Να συνεχίσετε να μας ομορφαίνετε τις εβδομάδες και να τα χιλιάσετε!

Τάκης Ζαχαράτος

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Κάθε τεύχος του περιοδικού να είναι γιορτή και να δίνετε χαρά στους αναγνώστες σας. Με ωραία θέματα και με υπέροχες συνεντεύξεις από ανθρώπους που μας κάνουν καλύτερους!

Κατερίνα Στικούδη

Το YOU είσαι εσύ... Να το αγαπάς!

Γιώργος Λιάγκας

Χρόνια σας πολλά με πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και λαμπερά θέματα και ανθρώπους, μακριά από τη μιζέρια και την κατήφεια της καθημερινότητας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εύχομαι χρόνια πολλά γεμάτα επιτυχίες και όλα αυτά πάντα με αγάπη και σεβασμό προς όλους, να τα χιλιάσετε.

Μαρί Κωνσταντάτου

Τα έξι χρόνια είναι μόνο η αρχή. Εύχομαι να συνεχίσετε να είστε αντικειμενικοί, λαμπεροί, ξεχωριστοί, πρωτότυποι, με αποκλειστικότητες που θα μας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Χρόνια πολλά!

Ζήνα Κουτσελίνη

undefined

6 χρόνια με πολλή εργασία και αγάπη, 6 χρόνια με πρωταγωνιστές πραγματικούς, 6 χρόνια με αποκλειστικότητες. Όταν γνωρίζεις τις αλήθειες τους, τότε θα υπάρχεις για πάντα. YOU μπορείς. Μαζί με τους αναγνώστες και τους συνεργάτες σας έχετε πολύ ανοδικό δρόμο ακόμη!

Δέσποινα Μοιραράκη

Εύχομαι στο YOU να τα εκατοστίσει και οι θαλασσογαλανομπλέ σελίδες του να έχουν πάντα κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινες lifestyle ειδήσεις!

Ελένη Πετρουλάκη

Εύχομαι πάντα επιτυχίες και να συνεχίσετε την προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού με ωραίες εικόνες, θέματα και αποκλειστικότητες που μόνο η κυρία Συρίχα μπορεί! Και στα 100, λοιπόν!

Ελένη Τσολάκη

Κάθε χρόνος που περνάει να γεμίζει τις σελίδες σας με τόσο ωραία θέματα όσο αυτά που βλέπουμε σαν αναγνώστες εδώ και έξι χρόνια! Επιτυχίες, αποκλειστικότητες, όμορφες συνεντεύξεις και να μείνετε για άλλα 100 χρόνια στην κορυφή.

Δημήτρης Παπανώτας

Να τα εκατοστίσετε. Πάντα με επιτυχίες. Και, όπως τόσα χρόνια, να συνεχίσετε αντικειμενικοί, αποκαλυπτικοί και με βαθιά ανθρώπινα πορτρέτα. Φιλιά.

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Ξεκινήσατε με τις καλύτερες προδιαγραφές και σε χαλεπούς καιρούς μείνατε όρθιοι κρατώντας το επίπεδο αισθητικής που σας χαρακτηρίζει. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι για πολλά χρόνια ακόμη!

Πένυ Αγοραστού

Σας εύχομαι πάντα αποκλειστικότητες, ωραία και ζουμερά θέματα και να κάνετε πάντα τους συνεντευξιαζόμενούς σας να αισθάνονται λες και μιλάνε σε δικό τους άνθρωπο!

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Να τα χιλιάσετε, να είστε δημιουργικοί και να έχετε χιούμορ!

Νικολέττα Βλαβιανού

I wish ΥΟU happy birthday!

Μπέσσυ Μάλφα

Χρόνια πολλά στο YOU γεμάτα επιτυχία, να συνεχίσει να έχει αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες και να τα εκατοστίσει!

Πηνελόπη Πλάκα

Χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες! Όμορφα εξώφυλλα και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

Κούλλης Νικολάου

Τα 6 χρόνια να γίνουν 36 και μετά 106 και να συνεχίσετε να προσφέρετε και να δημιουργείτε!

Ηλίας Μαμαλάκης

6 χρόνια πέρασαν από την πρώτη κυκλοφορία του YOU. 6 χρόνια ενημέρωση, 6 χρόνια κοσμοπολίτικο ρεπορτάζ, παρουσιάσεις επωνύμων, 6 χρόνια ξεκούραστο και ενημερωτικό διάβασμα. Όλες τις ώρες της ημέρας κλείνει το μάτι στον κόσμο, τρυπώνει όπου θέλει, φέρνει τον κόσμο δίπλα μας! Χρόνια καλά και πάρα πολλά και στο περιοδικό και στους συνεργάτες του!

Χάρης Ρώμας

Εύχομαι στο περιοδικό YOU να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί τους αναγνώστες με την ίδια συνέπεια και την ευγένεια που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα!

Κατερίνα Γερονικολού

Εύχομαι χρόνια πολλά με χρωματιστές, γυαλιστερές σελίδες, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις με λάμψη αλλά και ουσία!

Γιώργος Αυτιάς

Χαίρομαι που σας βλέπω παντού! Στο περίπτερο, στο αεροπλάνο, στα ταξίδια, στο γραφείο, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο! Είστε παντού γιατί το αξίζετε! Χαίρομαι όταν βλέπω γυναίκες κάθε ηλικίας να σας κρατούν σφιχτά, αφού έχετε αποδείξει ότι καλύπτετε με απόλυτο τρόπο όλα τα ενδιαφέροντα της οικογένειας και πρωτίστως της κολόνας της κοινωνίας, που είναι η γυναίκα. Τα πρώτα 6χρονα βήματά σας είναι άλματα απίστευτης έμπρακτης εμπιστοσύνης στο ελληνικό απαιτητικό κοινό. Ένα εξάχρονο κοριτσάκι με σταθερά βήματα έφηβης και περιεχόμενο μοντέρνας γυναίκας! Η αίσθηση ευθύνης που εκπέμπετε στην ενημέρωση, απόλυτη και ακλόνητη! Σας ευχαριστώ που κρατάτε ψηλά τον λόγο που δώσατε από το πρώτο φύλλο σας. Να είστε δίπλα στη γυναίκα!

Μάρκος Σεφερλής - Έλενα Τσαβαλιά

Happy birthday το YOU!

Ταμίλα Κουλίεβα

Eύχομαι και στα 66 χρόνια να έχετε την ίδια νεανική ορμή, την ίδια εφηβική δροσιά και πάθος όπως και σήμερα, χαρακτηριστικά που κάνουν το «you» να είναι πραγματικά «we»!

Τρύφωνας Σαμαράς

«YOU», το απόλυτο περιοδικό! YOU γιατί είσαι «εσύ»!

Κατερίνα Ζαρίφη

Ένα περιοδικό που είσαι εσύ και εγώ και όλες μας. 6 χρόνια YOU. Και αν και φρέσκο σαν παιχνιδιάρικο 6 χρόνων, πάντα γεμάτο, πρωτότυπο και έγκυρο σαν ενήλικο. Αγαπημένο YOU να τα χιλιάσεις!

Σωτήρης Καλυβάτσης

Ό,τι καλύτερο for YOU! Τα 6 χρόνια να γίνουν 36 και να μας κάνει παρέα!

Υρώ Λούπη

Χρόνια πολλά να μας κρατάτε συντροφιά, χρόνια πολλά με τεύχη λαμπερά!

Φλορίντα Πετρουτσέλι

Αγαπημένο μου YOU, σου εύχομαι πάντα επιτυχίες, αποκλειστικά και πολλά παπαρατσικά! Να είσαι πάντα έγκυρο και ανάλαφρο, έτσι μας αρέσεις! Χρόνια πολλά!

Ιωάννα Μπέλλα

Χρόνια πολλά! Εύχομαι κάθε επιτυχία, να συνεχίσετε να είστε τόσο ψηλά και πετυχημένοι και ελπίζω τα 6 χρόνια να γίνουν 1000!

Αλέξης Γεωργούλης

Φέτος πρέπει οπωσδήποτε να σας πω πολλά... πάρα πολλά χρόνια πολλά, γιατί κλείνετε τα έξι σας χρόνια και εγώ έχω γεννηθεί στις έξι Οκτωβρίου!

Μαρία Ανδρούτσου

Χρόνια πολλά YOU! Εύχομαι να τα χιλιάσετε και ακόμη παραπάνω, να φιλοξενείτε πάντα ανθρώπους φωτεινούς, όμορφους, γεμάτους περιεχόμενο και λάμψη. Να μας ταξιδεύετε μέσα από τις σελίδες σας στην ομορφιά, στη μόδα, στη χαρά της ζωής!

Ελένη Τσαγκά

Nα τα χιλιάσει, λοιπόν, το περιοδικό που αναδεικνύει την καλή πλευρά της ζωής, που παρουσιάζει τω φωτεινή πλευρά της showbiz, που σέβεται την ιδιωτικότητα και που ικανοποιεί τους αναγνώστες χωρίς να προσβάλλει τους φιλοξενούμενούς του. Πολλά μπράβο και στους συντελεστές για τη φροντίδα με την οποία αντιμετωπίζουν τους καλεσμένους στις σελίδες του YOU, για την ευγένεια με την οποία προσεγγίζουν τα «δύσκολα θέματα» και για την ικανότητά τους να κάνουν τους καλεσμένους τους να αισθάνονται μοναδικοί.

Mένιος Φουρθιώτης

Χρόνια πολλά γεμάτα διασκέδαση και τρέλα! Γιατί το YOU δεν μετράει τα χρόνια αλλά τα χαμόγελα, γιατί μόνο αυτά μετράνε πραγματικά.