Τζένη Καρέζη: Η φωτογραφία από το παρελθόν που ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δεν την αναγνωρίσαμε!

Θα την καταλαβαίνατε;

Τζένη Καρέζη: Η φωτογραφία από το παρελθόν που ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα! Δεν την αναγνωρίσαμε!

Μια φωτογραφία από το παρελθόν της Τζένης Καρέζη είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας. Δεν αναγνωρίσαμε την αείμνηστη ηθοποιό.

Μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να την ξεχάσει, για αυτό κατά καιρούς αναρτούνται φωτογραφίες από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, οι διαχειριστές του λογαριασμού της στα social media, θέλησαν να μοιραστούν με τους followers μια σπάνια φωτογραφία της Τζένης Καρέζη από το ταξίδι της στη Σιγκαπούρη.

Τζένη Καρέζη: Η νύχτα που ένας μεγάλος έρωτας ... έριξε "τίτλους" τέλους!

Η ηθοποιός στη φωτογραφία είναι αγνώριστη, αφού είναι πολύ παλιά και δεν έχει καλή ανάλυση.

Τζένη Καρέζη

Έχετε δει την εγγονή της Τζένης Καρέζη; Θα κλείσει τα 19 και είναι μια κούκλα!

Έχετε δει την εγγονή της Τζένης Καρέζη; Σε λίγους μήνες θα κλείσει τα 19 και είναι μια κούκλα. Εσείς τι λέτε μοιάζει καθόλου στην αείμνηστη ηθοποιό;

Η Τζένη Καζάκου, η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη μεγάλωσε και έχει γίνει πανέμορφη, ενώ έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά από τη γιαγιά της.

Η Τζένη, πρόκειται να κλείσει τα 19 σε λίγους μήνες και όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στην ταλαντούχα ηθοποιός Τζένη Καρέζη η οποία χάραξε μια επιτυχημένη πορεία στην υποκριτική.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ψέμα για την Καρέζη, οι μεγάλοι της φόβοι, το άγνωστο περιστατικό με τον Τέως και το φρικτό σήριαλ της Γερονικολού! (βίντεο)

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη

Τζένη Καρέζη: Ρημάζει ο τάφος της ηθοποιού! Εικόνες σοκ....

Σπασμένα μάρμαρα, αγριόχορτα, λουλούδια που κάποτε κάποιος τα άφησε, αλλά ο χρόνος τα μάρανε, σκούπες πεταμένες αλλά και σκουπίδια. Αυτό το σκηνικό συναντάει όποιος πηγαίνει στον τάφο της Τζένης Καρέζη.

Η ηθοποιός που άφησε ιστορία με την εμβληματική της παρουσία, το αξεπέραστο ταλέντο και την εκπληκτική ομορφιά της, σήμερα στην τελευταία της κατοικία το Α' νεκροταφείο, είναι μόνη χωρίς έναν δικό της άνθρωπο να περιποιείται τον τάφο της!

Έχουν περάσει σχεδόν 29 χρόνια από τον Ιούλιο του 82 όταν έκλεισε για πάντα τα πιο πράσινα μάτια του ελληνικού κινηματογράφου και όπως αναφέρει το περιοδικό Xαι, το οποίο φιλοξενεί και τις φωτογραφίες, κανείς δεν φαίνεται να την επισκέπτεται αφού η εγκατάλειψη του τάφου της είναι ολοφάνερη!

Ο τάφος της ηθοποιού Τζένης ΚαρέζηΟ τάφος της ηθοποιού Τζένης Καρέζη

"Έπρεπε να πάω στον τάφο κι εγώ μαζί;" Άγριο ξέσπασμα του Κώστα Καζάκου για την Τζένη Καρέζη! Η εξομολόγηση για την σπουδαία ηθοποιό! (βίντεο)

Στην εκπομπή της Όλγας Λαφαζάνη μίλησε ο Κώστας Καζάκος. Ο σπoυδαίος ηθοποιός δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι δεν βλέπει ποτέ τις ταινίες, στις οποίες είχε συμμετάσχει.

"Ούτε θέλω να τις βλέπω τις ταινίες, ούτε τίποτα. Μερικές που έχω κάνει ήταν καλές, ήταν του λεγόμενου ποιοτικού κινηματογράφου, αλλά δεν έχω κανένα ενδιαφέρον να βάλω να δω ούτε μία!" είπε, εκπλήσσοντας μας, ενώ δεν δίστασε να ξεσπάσει, όταν ερωτήθηκε, αν τον πτόησαν" Και τι έπρεπε, να πάω στον τάφο κι εγώ μαζί; Αυτά είναι αστεία πράγματα! Η Τζένη ήταν μια γεμάτη περίοδο της ζωής μου, την κουβαλάμε, δεν αποχωρίζομαι το παρελθόν μου, εμείς είμαστε και τα καλά και τα κακά.

Ήταν ένα σπάνιο κορίτσι, αγαπήθηκε και τιμήθηκε από τον κόσμο, τι άλλο; Ήταν πράγματι ευτυχισμένη, έφυγε με χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία της αρρώστιας. Μια τρομερή κουβέντα που είχε πει ήταν:'Όλοι οι άνθρωποι κρύβονται σε μια γωνία στο σκοτάδι, οι ηθοποιοί κρυβόμαστε στο φως, κάτω από τους προβολείς!" είπε ο σπουδαίος ηθοποιός. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: