Ελένη Χατζίδου: Η μπεμπούλα της έκλεισε ένα μήνα και η φωτογραφία τους μας "έλιωσε"!

Μαμά και κόρη σε τρυφερές στιγμές!

Ελένη Χατζίδου: Η μπεμπούλα της έκλεισε ένα μήνα και η φωτογραφία τους μας

Η μπεμπούλα της Ελένης Χατζίδου έκλεισε ένα μήνα και η φωτογραφία τους μας "έλιωσε". Μαμά και κόρη πόζαραν στον φακό.

Η τραγουδίστρια πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό τους έρωτα της με τον Ετεοκλή Παύλου και πλέι σε πελάγη ευτυχίας.

Η μικρή της Μελίτα - Δήμητρα, σήμερα, έγινε ενός μηνός και η μαμά της θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μαμά και κόρη πόζαραν αγκαλιά και η Ελένη Χατζίδου έγραψε στην λεζάντα τους:

«Κλείσαμε κιόλας ένα μήνα από την πρώτη μέρα που σε κράτησα στην αγκαλιά μου!
Και από Τότε είσαι όλος μου ο κόσμος, ο λόγος για να υπάρχω και να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα!
Σ’ αγαπάω Μελιτάκι μου».

Ελένη Χατζίδου μπεμπούλα

Ετεοκλής Παύλου: Τα τρυφερά λόγια για την Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους - «Η ευτυχία είναι μοναδική»!

Τρυφερά λόγια για την Ελένη Χατζίδου και την κόρη τους είπε δημόσια ο Ετεοκλής Παύλου. «Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική», είπε μεταξύ άλλων.

Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την ευτυχία που ζει.

«Η ζωή δεν περιμένει κανέναν. Πρέπει να την κυνηγήσεις εσύ» δήλωσε όταν κάθισε στο καναπέ της εκπομπής, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής που κουβαλά. Μιλώντας για τη γέννηση της μικρής, είπε: «Όταν περιμένεις έξω και δεν ξέρεις τι γίνεται έχεις μεγαλύτερο άγχος. Μέσα ήξερα ότι θα κρατάω το χέρι της γυναίκας μου. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, να βοηθήσω, αρκούσε να της κρατάω το χέρι της, να είμαι εκεί, να βρίσκομαι στο πλευρό της. Είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Αξίζει να το ζήσεις.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Άλλαξαν το σπίτι τους! Το σαλόνι κάνει την διαφορά...

Το γεγονός ότι είμαι πατέρας και έπιασα το παιδί μου στην αγκαλιά μου, πέρα του ότι είναι ο καρπός του έρωτα μου με τη γυναίκα μου και είναι ότι πιο όμορφο έχει έρθει στο σπίτι μας, υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι… το να μπορέσεις να μεγαλώσεις ένα παιδί, είναι ένα δώρο που έχουμε όλοι μας που συνεισφέρεις εσύ… πλάθεις αυτόν τον άνθρωπο. Εσύ είσαι υπεύθυνος για την ανάπτυξή του. Κοινωνικά είναι κάτι τρομερά μεγάλο. Η ευτυχία που έρχεται στο σπίτι είναι μοναδική» περιέγραψε στην Τατιάνα.

Όσον αφορά τη γνωριμία τους, ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψε: «Εγώ είμαι γυμναστής. Ασκώ το επάγγελμα του personal training. Είχαμε έναν κοινό γνωστό, τον είχα αναλάβει και μας έφερε σε επαφή. Γνωριστήκαμε, ήρθε στο χώρο που έκανα τις προπονήσεις. Πρώτη φορά βέβαια την είχα δει στο γυμναστήριο. Είχαμε κοιταχτεί αλλά δεν είχαμε μιλήσει ποτέ. Ο κοινός μας φίλος, όμως της είπε να ξεκινήσει μαζί μου. Όταν την είδα ξανά δεν το πίστευα. Η γυναίκα που είδα μια μέρα πριν, ήρθε να με γνωρίσει».

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης του! Πώς θα την ονομάσουν; (Βίντεο)

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με έδειξαν το κουκλίστικο δωμάτιο της κόρης τους! Πώς θα ονομάσουν την μικρούλα;

Το ζευγάρι ετοίμασε βίντεο από το πώς έγινε το παιδικό δωμάτιο!

Την περασμένη Πέμπτη (5/9) η Ελένη Χατζίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και μαζί με τον σύζυγό της και την νεογέννητη κορούλα της, επέστρεψε στο σπίτι της!

Εκεί, ήταν όλα έτοιμα για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας το οποίο θα πάρει το όνομα Μελίνα-Δήμητρα!

Το ζευγάρι, μάλιστα, ετοίμασε και ένα βίντεο και το ανέβασε στο κανάλι του στο Youtube προκειμένου να μας δείξει πώς είναι το δωμάτιο της κόρης τους!

Πραγματικά κουκλίστικο και σε ροζ αποχρώσεις!

Δείτε το!