Room Service Πλιζ: Ηθοποιός του σίριαλ συγκλονίζει! «Στην ουσία απολυθήκαμε από...»!

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση!

Room Service Πλιζ: Ηθοποιός του σίριαλ συγκλονίζει! «Στην ουσία απολυθήκαμε από...»!

Ηθοποιός του σίριαλ Room Service Πλιζ συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις της! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Στην ουσία απολυθήκαμε από...»!

Σήμερα το πρωί η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», στο Open!

Ο λόγος για την ηθοποιό Χρύσα Κλούβα, η οποία μίλησε για την διακοπή των γυρισμάτων του σίριαλ «Room Service Πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα.

Room Service: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα! Το νέο "Κόκκινο δωμάτιο"

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το χοτέλ μας προσωρινά δεν θα το ανοίξουμε. Δυστυχώς, όχι. Αυτή την ενημέρωση έχουμε. Στην ουσία απολυθήκαμε από την εταιρεία παραγωγής από τη στιγμή που το σίριαλ δεν θα πραγματοποιηθεί. Κάναμε δυόμιση μήνες γυρίσματα, εγώ έχω γυρίσει σκηνή μέχρι και από το 17ο επεισόδιο. Ανάλογα με τους χώρους δηλαδή που είχαμε, έχουν γυριστεί σκηνές από αρκετά επεισόδια. Έχουμε πάρει κάποια χρήματα και φαντάζομαι θα πάρουμε και τα υπόλοιπα. Το στενάχωρο είναι πως πολύς κόσμος μένει χωρίς δουλειά»

Room Service Πλιζ: Ηθοποιός του σίριαλ συγκλονίζει! «Στην ουσία απολυθήκαμε από...»!

Room Service Πλιζ: Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ ΣΚΑΪ και Αλέξανδρου Ρήγα! Τι συνέβη;

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ του ΣΚΑΪ και του Αλέξανδρου Ρήγα, που έχει σκηνοθετήσει την σειρά που αναμενόταν να προβληθεί αποψε, Room Service! Τι συνέβη;

Απόψε το βράδυ ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα για τη νέα σειρά του σκηνοθέτη και ηθοποιού, Αλέξανδρου Ρήγα «Room Service Πλιζ», στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η προβολή του πρώτου επεισοδίου αναβλήθηκε λόγω αρκετών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τα γυρίσματα έχουν σταματήσει εδώ και τρείς ημέρες οι ηθοποιοί και τεχνικοί πήγαιναν κανονικά στο στούντιο και τους ενημέρωναν από την παραγωγή πως δεν είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν.

Το πρώτο επεισόδιο δεν είναι έτοιμο και ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι έξαλλος απέναντι στο κανάλι και την παραγωγή και όπως δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός έχει κινηθεί νομικά απέναντι στον ΣΚΑΙ και έστειλε εξώδικο για το trailer που προβλήθηκε.

Στην συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης ενημέρωσε πως τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν πριν τρεις εβδομάδες αλλά το σκηνικό δεν ήταν έτοιμο και ο Αλέξανδρος Ρήγας έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής γιατί δεν ήταν έτοιμα όσα είχαν συμφωνηθεί.

Μάλιστα, οι ηθοποιοί αυτή την εβδομάδα έλαβαν ένα μήνυμα πως τα γυρίσματα ακυρώνονται και θα ειδοποιηθούν με νέο μήνυμα για να ξεκινήσουν από Δευτέρα.

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά! Αναβάλλεται η πρεμιέρα της πιο πολυαναμενόμενης σειράς;

«Βόμβα» άνευ προηγουμένου έσκασε στα τηλεοπτικά, αφού αναβάλλεται η πρεμιέρα της πιο πολυαναμενόμενης σειράς, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες!

«Είναι οριστικό, αναβάλλεται η πρεμιέρα του Room Service πλιζ που θα ξεκινούσε στις 26 Σεπτεμβρίου», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου.

Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε: «Υπήρχαν και προβλήματα παραγωγής, αλλά και το πρόβλημα υγείας που είχε ο Αλέξανδρος Ρήγας τον ταλαιπώρησε αρκετά και για κάποιες μέρες δεν έγιναν καθόλου γυρίσματα. Φτάσαμε στο παρά πέντε της πρεμιέρας και αυτή τη στιγμή υπάρχει ολοκληρωμένο μόνο ένα επεισόδιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μια διαπραγμάτευση και διαφωνία μεταξύ του Αλέξανδρου Ρήγα και του ΣΚΑΪ. Το κανάλι πίεζε για να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη και ο ίδιος είπε ότι αν δεν έχει ένα back up τουλάχιστον 3 επεισοδίων δεν μπορεί να βγει στον αέρα».

«Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει ένα άλλο προβληματάκι, στο μοντάζ», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.