Πάολα: «Πέταξε» όλα τα περιττά και έδειξε τα πραγματικά μαλλιά της! Αυτά είναι....

Είναι τόσο εντυπωσιακή χωρίς τρέσες και εξτένσιονς; Ιδού η αλήθεια...

Πάολα: «Πέταξε» όλα τα περιττά και έδειξε τα πραγματικά μαλλιά της! Αυτά είναι....

Αυτά είναι τα πραγματικά μαλλιά της Πάολα! «Πέταξε» όλα τα περιττά και μας τα έδειξε!

Την έχουμε δει με ξανθά, μαύρα, ακόμα και με καστανά και άσπρα μαλλιά! Μακριά, λίγο πιο κοντά αλλά πάντα με τρέσες και εξτένσιονς! Εκτός από αυτή τη φορά, που η Πάολα πόζαρε στον φακό και μας έδειξε ποια είναι τα πραγματικά, τα φυσικά της μαλλιά!

Πάολα: «Οι γονείς μου αρρώστησαν, πήγα να κλειστώ σε μοναστήρι» Σπάει την σιωπή της για τις δύσκολες στιγμές!

Σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι, αλλά σίγουρα μας αρέσει πολύ και θα θέλαμε να τα κρατήσει! Πώς είναι λοιπόν τα πραγματικά της μαλλιά; Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται πως έχει ελαφρώς σγουρά μαλλιά και όχι τα ίσια που μας έχει συνηθίσει! Ιδού λοιπόν:

Πάολα: «Πέταξε» όλα τα περιττά και έδειξε τα πραγματικά μαλλιά της! Αυτά είναι....

Πάολα: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της! Εντελώς αντίθετες...

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της μητέρας της Πάολα. Είναι εντελώς αντίθετες, αφού δεν έχουν ούτε ίδια χρώματα, ούτε ίδια χαρακτηριστικά.

Η Ίρινα Καραμήτσιου, είναι το δεξί χέρι της τραγουδίστριας και την στηρίζει σε κάθε της βήμα. Μάλιστα, πριν κάποια χρόνια είχε μιλήσει στη News.

Στο χωριό Συκιά Χαλκιδικής, η οικογένεια της έχει τη δική της επιχείρηση με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο πατέρας της, Αλέξανδρος Καραμήτσιος, τραγουδιστής και εκείνος όπως και η σύζυγός του Ίρινα, κατάφεραν να την κάνουν επικερδή.

Πάολα: Έφυγε για Ισραήλ μαζί με τον σύντροφο της, αλλά και τον πρώην της!

Τα παιδικά της χρόνια, η Πάολα τα πέρασε μεταξύ Θεσσαλονίκης και Συκιάς, εκεί όπου σήμερα η οικογένεια της έχει αναπτύξει τουριστικά το οικόπεδο στο οποίο παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν.

Πάολα μητέρα πρόσωπο

«Η Πάολα μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν της έλειπε απολύτως τίποτα. Δεν είχε σχέση με τα δικά μου παιδικά χρόνια που στερήθηκα πολλά πράγματα. Ήθελα και εγώ και ο μπαμπάς της να μην έχει ούτε εκείνη ούτε ο γιος μας απωθημένα όταν μεγαλώσουν. Γαλουχήθηκαν με αυστηρές αρχές» είπε πει η Ίρινα Καραμήτσιου.«Εγώ κρατούσα πάντα τα ηνία. Γι' αυτό και προόδευσα και εγώ και όλη η οικογένεια. Ήμουν πολύ αυστηρή και νομίζω πως έβγαλα πολύ καλά παιδιά», συνέχισε.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Πάολα δεν μοιάζει σχεδόν καθόλου με την μητέρα της!

Πάολα μητέρα πρόσωπο

Πάολα: Έτοιμο για «έκρηξη» το μπούστο της! Δεν την έχετε δει ποτέ έτσι...

Έτοιμο για «έκρηξη» το μπούστο της Παόλα σε φωτογραφίες και σίγουρα δεν την έχετε δει ποτέ έτσι...

Η τραγουδίστρια Πάολα, βρέθηκε στους Παξούς και αναστάτωσε τους λουόμενους με την εμφάνισή της στην παραλία.

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα "μείνετε"!

Το αποκαλυπτικό μπικίνι της τραγουδίστριας, σε συνδυασμό με το μεγάλο σκουλαρίκι και το μαντίλι στα μαλλιά, ήταν ο λόγος που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Απαρατήρητες δεν θα μπορούσαν να περάσουν και οι αναλογίες της, οι οποίες σε κάθε της εμφάνιση γίνονται αντικείμενο συζήτησης. Η Παόλα αυτή τη σεζόν ετοιμάζεται για συνεργασία «φωτιά»!

Πάολα: Έτοιμο για «έκρηξη» το μπούστο της! Δεν την έχετε δει ποτέ έτσι...

Πάολα: Φεύγει για Ισραήλ! Η δημόσια ανακοίνωση!

Φεύγει για το Ισραήλ η Παόλα και το αποκάλυψε με μια δημόσια ανακοίνωση, μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο, στα social media.

Η τραγουδίστρια η οποία τα τελευταία χρόνια έχε δει μεγάλη επιτυχία, πρόκειται να πραγματοποιήσει συναυλία στο Τελ Αβίβ.

Η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο βίντεο όπου ανακοινώνει την ημερομηνία της συναυλίας της.

Συγκεκριμένα, στις 24/10 θα βρίσκεται στο Ισραήλ μαζί με τους συνεργάτες της για μια μοναδική βραδιά.

Πάολα: Τα «έσπασε» η κόρη της! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της!

Τα «έσπασε» η κόρη της Πάολα και μας τρέλανε κανονικά! Δείτε την να χορεύει και να τραγουδά μαζί της, στην σκηνή της 84ης Δ.Ε.Θ!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε τα αγαπημένα της τραγούδια και λικνίστηκε στους ρυθμούς της μουσική αλλά όχι μόνη της!

Πάολα: Πώς είπατε; Αυτό είναι το όνομα που της έδωσαν στην πραγματικότητα και... θα "μείνετε"!


Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η 16χρονη κόρη της Παολίνα, ανέβηκε στη σκηνή και άρχισε να χορεύει πλάι στη μαμά της! Οι 20.000 θεατές την καταχειροκρότησαν και η περήφανη μαμά δεν την χόρταινε! Δείτε το σχετικό βίντεο που έχει ξεπεράσει τις 1.000 προβολές:

Πάολα: Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...»

Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της Πάολα! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...» αναφέρει τραγουδιστής και την αδειάζει!

O ίδιος, ρωτήθηκε για την Πάολα σε πρόσφατη συνέντευξή του και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την άποψή του.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παϊτέρη, ο οποίος μίλησε σε γνωστό περιοδικό και τη στόλισε κανονικά!

Ο Αλέκος και ο Θάνος, δύο από τα παιδιά σου, ακολούθησαν το δικό σου επαγγελματικό δρόμο.

Ναι, αλλά εγώ δεν ήθελα να πάρουν τη δική μου δουλειά, γιατί και μόνο που ξενυχτάς, δεν πληρώνεται όσα εκατομμύρια και να πάρεις, κάνεις τη ζωή του δράκουλα, κοιμάσαι το πρωί και κινείσαι το βράδυ. Γερνάς εύκολα και πεθαίνεις γρήγορα. Ακόμα και να μην καπνίζεις, που καπνίζεις και πίνεις, θέλεις δεν θέλεις. Τα παιδιά μου δεν δυσκολεύονται, η μάνα τους είναι η Πάολα Κομίνη, δασκάλα πιάνου, οπότε έμαθαν πιάνο και μουσική. Ο χώρος δέχτηκε τα παιδιά μου πιο εύκολα από μένα, γιατί εγώ μέχρι τώρα βρίσκω δυσκολία, γιατί λέει ο άλλος: «Γιατί να πάρω τον Παϊτέρη μαζί μου, ας πάρω κάποιον άλλο...», ο οποίος δεν έχει τη δική μου καλλιτεχνική αξία κι έτσι παίρνει κάποιον που φωνητικά είναι πιο χαμηλά. Φοβούνται τη σύγκριση. Έχω τραγουδήσει με τον Νταλάρα, ο οποίος έχει τσιγγάνικες ρίζες, ο πατέρας του ήταν ο Λουκάς Νταράλας, τσιγγάνος, αρχοντορεμπέτης. Έχω τραγουδήσει με την Ελένη Βιτάλη, η οποία είναι επίσης τσιγγάνα. Πρέπει να είσαι μέτριος για να μπορέσεις να δουλέψεις, μπαίνουν στη μέση ο ρατσισμός, ο ανταγωνισμός, η ζήλια και πολλά άλλα.

Πάολα: Αδιανόητη αποκάλυψη για την καταγωγή της! «Δεν είναι τσιγγάνα αλλά...»

Σου έχουν φερθεί άσχημα;

Πάρα πολλοί μου έχουν φερθεί άσχημα και πολλές φορές. Είμαι φιλοσοφημένος, είμαι αναλώσιμος, γερνάω και «φεύγω». Περιμένω το θάνατο, να τον αγκαλιάσω και να του πω: «Αδερφέ μου, πάμε». Από μικρό παιδί είμαι έτσι, γιατί πέθαναν οι γονείς μου μικροί, ήμουν μικρός και το έζησα έντονα. Ήξερα ότι κι εγώ θα πεθάνω, από μικρός. Δεν ήθελα ποτέ τα λεφτά, τη δόξα, η αναγνωρισιμότητα ήρθε με τα τραγούδια μου, αλλά ποτέ δεν κράτησα τα λεφτά, ό,τι έβγαζα τα έδινα.

Πού έδινες τα χρήματα σου;

Στους ανθρώπους που ήταν αδύναμοι, που δεν είχαν να φάνε. Στήριξα την οικογένεια μου, τα παιδιά μου...

Λυπάμαι τους ανθρώπους που μαλώνουν για να πάρουν κι άλλα, κι άλλα...

Πόσα χρόνια θα ζήσουν και προσπαθούν να πάρουν όλο και περισσότερα;

Εξακολουθείς να τρως ωμά τα φαγητά σου;

Τρώω αυτό που πρέπει να φάω, δεν σκοτώνω τα κακόμοιρα τα ζώα για να τα φάω και στα ψάρια είμαι δύσκολος, άμα βρεθώ σε μια παρέα, θα φάω.

Πρέπει να βρεθώ στον Αμαζόνιο, που καίγεται, να έχει ψηθεί ένα ζώο, να μην έχω τι άλλο να φάω και τότε θα φάω ψημένο κρέας.


Η Πάολα, η τραγουδίστρια, σου αρέσει;

Γιατί να μη μου αρέσει; Είναι πολύ καλή, δεν ξέρω αν είναι τσιγγάνα, τη μια βγαίνει και λέει ότι είναι τσιγγάνα, την άλλη ότι δεν είναι τσιγγάνα, μετά βγαίνει και λέει ότι είναι μουσουλμάνα, μετά Γαλλίδα... Δεν μπορώ να ξέρω τι είναι..., είπε στο Λοιπόν.