Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε μόνο του το βλέμμα του όταν είδε τους φωτογράφους! Ήταν μαζί με την νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο!

Τι και αν προσπαθεί να κρατήσει την σχέση του κρυφή, δεν μπορεί!

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε μόνο του το βλέμμα του όταν είδε τους φωτογράφους! Ήταν μαζί με την νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο!

Μίλησε μόνο του το βλέμμα του το βλέμμα του Κωνσταντίνου Αργυρύ όταν είδε τους φωτογράφους! Ήταν μαζί με την νέα του σύντροφο! Δείτε το βίντεο!

Ο τραγουδιστής, μετά τον χωρισμό του από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε ξανά τον έρωτα στα μάτια νέας καστανής καλλονής.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες πραγματοποίησαν ένα ρομαντικό ταξίδι στο Άμστερνταμ και οι paparazzi τους «τσάκωσαν» λίγο πριν μπουν στο αεροδρόμιο.

Η νέα του σχέση είναι η Αλεξάνδρα Φωτοπούλου είναι 22 ετών και είναι μοντέλο.

Κωνσταντίνος Άργυρος: Απίστευτο! Είχε 7 χρόνια σχέση με κοντινό πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη! Είναι και πολύ γνωστή...

Απίστευτο! Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε 7 χρόνια σχέση με κοντινό πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη και είναι πολύ γνωστή!

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρούσε σχέση με μια πολύ γοητευτική κυρία για αρκετό καιρό και η ίδια είχε προσωπική σχέση με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη!

Ο λόγος φυσικά για την ραδιοφωνική παραγωγό, Ράνια Κωστάκη.

 Κωνσταντίνος Άργυρος: Απίστευτο! Είχε 7 χρόνια σχέση με κοντινό πρόσωπο του Παντελή Παντελίδη! Είναι και πολύ γνωστή...

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ντοκουμέντο για την καταγωγή του! Είναι από εκεί που φαντάζεστε...

Οι δυο τους έχουν μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους και μάλιστα πριν από περίπου ένα χρόνο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ράνιας Κωστάκη και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν μια δική τους ιστορία από τα παλιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη ήταν μαζί επτά χρόνια. Οι τίτλοι τέλους στη σχέσης τους λέγεται πως μπήκαν οριστικά το 2014. Ωστόσο κρατάνε πολύ καλές φιλικές σχέσεις!

Για την Ράνια Κωστάκη ακουγόταν ότι είχε ερωτική σχέση με τον Παντελή Παντελίδη όμως σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει:

«Δεν ήμασταν ζευγάρι με τον Παντελή! Υπήρξε διάστημα που κάναμε πολύ παρέα και ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο».

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έτσι ξεπερνά την Ηλιάνα! Το ταξίδι μαζί με κούκλα συνοδό! (Βίντεο)

Έτσι ξεπερνά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Πραγματοποίησε ταξίδι μαζί με κούκλα συνοδό. Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο.

Δεν έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή μόνο το μοντέλο, καθώς είναι σε σχέση με τον ράπερ Snik, αλλά όπως φαίνεται και ο τραγουδιστής.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πρόβαλε φωτογραφίες από το ταξίδι του και σύμφωνα με το ρεπορτάζ συνοδευόταν από νεαρή κούκλα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είδε το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες και είπε: «Να ζητήσω συγγνώμη από τη φίλο μου τον Κωνσταντίνο Αργυρό γιατί υπάρχουν παπαράτσι, κόσμος απλός που δεν τολμάς να πας ένα ταξίδι με τη σύντροφό σου ή τη φίλη σου και σε βγάζουν φωτογραφίες».

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα!

Δείτε για πρώτη φορά την μαμά του Παντελή Παντελίδη, 3 χρόνια μετά το μοιραίο δυστύχημα! Πώς είναι;

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά τρία χρόνια μετά το δυστύχημα στο οποίο «έχασε» τον γιο της χαμογελάει ξανά....

Ο δεύτερος γιος της, Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του, Πωλίνα Φιλίππου την έκαναν γιαγιά και η ίδια έχει αρχίσει και βρίσκει ξανά τα πατήματά της!

Ο μικρότερος γιος της οικογένειας Νίνο έγινε νονός και σύσσωμη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του. Ο νεαρός πόζαρε αγκαλιά με τα μητέρα του με εκείνη για πρώτη φορά να χαμογελάει στον φωτογραφικό φακό τρία χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή. Ωστόσο, η μητέρα του δεν έχει βγάλει ακόμα τα μαύρα...

«Μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμένα!! Απίστευτο συναίσθημα.!! Υψίστη τιμή και μεγάλη χαρά να γίνεσαι νονός.!!!». έγραψε ο Νίνο κάτω από τις φωτογραφίες που πόσταρε στο instagram. Δείτε τις:

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Η πρώην του Παντελή Παντελίδη είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή; Οι φήμες φουντώνουν για τα προσωπικά της...

Ο γνωστός τραγουδιστής, ο οποίος εμφανίζεται με επιτυχία σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά του, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ciao είναι και πολύ καλά στα προσωπικά του.

Η εν λόγω κυρία πριν από κάποια χρόνια είχε συμμετάσχει στο The Voice του ΑΝΤ1, όμως είχε ολοκληρώσει την πορεία στα blindauditions. Η ξανθιά καλλονή, μας είχε τραβήξει ωστόσο και το ενδιαφέρον μιας και ήταν μια από τις συντρόφους του Παντελή Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Η Έλενα Δομάζου, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού είναι ζευγάρι με τον Χρήστο Χολίδη!

«Στη γειτονιά που μεγάλω­σα όλοι άκουγαν λαϊκά τραγούδια, αλ­λά εμένα δεν με συγκινούσαν. Μεγαλώνοντας αντιλήφθηκα ότι με έλκει περισσότερο η ροκ μουσι­κή κι έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με αυτό το εί­δος» είχε πει στο παρελθόν.

Παντελής Παντελίδης: Η πρώην του σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή!

Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη ήταν ένα γεγονός που τη σημάδεψε και μιλάει πολύ σπάνια γι’ αυτό.

«Προτιμώ να σκέ­φτομαι ότι έχει φύγει για ένα ταξίδι», έχει πει. Τώρα, όμως, η Έλενα, που είναι ανιψιά του παλιού ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου, φαίνεται ότι βρήκε και πάλι την ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος θα δείξει...

Παντελής Παντελίδης: Φίλος του αποκαλύπτει 3 χρόνια μετά το θάνατο του! «Ήμασταν μαζί το τελευταίο βράδυ»!

Φίλος του Παντελή Παντελίδη αποκαλύπτει 3 χρόνια μετά το θάνατο του στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», «Ήμασταν μαζί το τελευταίο βράδυ».

Μία εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ρωμανός στην Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, όπου αναφέρθηκε στον αείμνηστο τραγουδιστή.

«Ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ο πρώτος που πέρασε όλους τους πρώτους. Περάσαμε μαζί το τελευταίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη, διασκεδάζαμε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η δημοσίευση για τον αδερφό του Παντελή που ράγισε καρδιές!

Απλά εγώ έφυγα για να ξεκουραστώ γιατί πέταγα για Θεσσαλονίκη και τους άφησαν να συνεχίσουν. Αλλά με την ανησυχία μου να είναι όλα καλά και να προσέχουν στον δρόμο και στην οδήγηση… Ανησυχούσα γιατί ο Παντελής ήταν δικός μου άνθρωπος … και μόνος μου ακόμη και σήμερα ψιθυρίζω τραγούδια του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ρωμανός.

Παντελής Παντελίδης αποκάλυψη μετά το θάνατο του