Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που την ενώνει με την Βίκυ Καγιά δεν το γνώριζε κανείς! Η αποκάλυψη έγινε!

Δεν το ήξερε κανείς!

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό που την ενώνει με την Βίκυ Καγιά δεν το γνώριζε κανείς! Η αποκάλυψη έγινε!

Αυτό που ενώνει την Ελένη Μενεγάκη με την Βίκυ Καγιά δεν το γνώριζε κανείς. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της παρουσιάστριας.

Καλεσμένη στην μεσημεριανή εκπομπή του Alpha βρέθηκε η κριτής του GNTM όπου αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της.

Μεταξύ άλλων έκανε και μια αποκάλυψη για πρώτη φορά. Είπε κάτι που δεν γνώριζε κανείς μέχρι και σήμερα για τις δυο κυρίες της showbiz.

ALPHA: Άσχημα τα νέα για την Ελένη Μενεγάκη! Τα νούμερα "μίλησαν"!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη και η Βίκυ Καγιά μπορεί να μην τα λένε πολύ συχνά, ωστόσο συναντιούνται αρκετές φορές στο σχολείο όπου φοιτούν η Μαρίνα Παντζοπούλου και η Μπιάνκα Κρασσά, καθώς είναι συμμαθήτριες και έχουν μόνο ένα μήνα διαφορά.

Ελένη Μενεγάκη: Εγκλωβίστηκε στο... αυτοκίνητό της! Το άτυχο περιστατικό της παρουσιάστριας...

Εγκλωβίστηκε στο... αυτοκίνητό της η Ελένη Μενεγάκη! Το άτυχο περιστατικό της παρουσιάστριας στη δημοσιότητα... Τι ακριβώς συνέβη;

Πριν από λίγες ημέρες πήγε στο θέατρο Ήβη . Μάλιστα, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Γιώργο Καπουτζίδη ότι θα πήγαινε να τον απολαύσει στο θεάτρο!

Η παρουσιάστρια πόσταρε μία φωτογραφία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη και έγραψε: «#eleni Οποίος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του ... Την απόλαυσα ! Γέλασα πολύ , συγκινήθηκα ... προβληματίστηκα και πάλι γέλασα με την ψυχή μου !

Την επόμενη μέρα, όμως, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA ένα περιστατικό που της συνέβη.

Για να πάει από το σπίτι της στα Μελίσσια στο κέντρο της Αθήνας ταξίδεψε!

Ελένη Μενεγάκη: Εγκλωβίστηκε στο... αυτοκίνητό της! Το άτυχο περιστατικό της παρουσιάστριας...

Έκανε ολόκληρο ταξίδι... "Μπλόκαρε όλο το ποτάμι... πού πήγαινε όλος αυτός ο κόσμος; Ένιωθα λες και ήρθα από το χωριό... Ήμασταν σταματημένοι πόση ώρα"!

"Νόμιζα πώς Τετάρτη δε θα είχε κίνηση αφού ήταν κλειστα τα μαγαζιά... Πού πήγαινε ο κόσμος;" είπε η Ελένη!

Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!

Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της Ελένης Μενεγάκη; Μοιάζει με «θηρίο» και είναι πανάκριβο!

Η Ελένη Μενεγάκη, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο! Το ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ερωτευμένο και αν και κρατούν διακριτική στάση στα Μέσα, οι παπαράτσι «σκοτώνονται» για μια τους φωτογραφία....

Μάκης Παντζόπουλος: Μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του! Η διάσωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ελένη και Μάκης, πολλές φορές αλλάζουν αμάξια και έτσι ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να οδηγούν το ίδιο μαύρο τζιπ! Το τζιπ είναι της εταιρίας Nissan, είναι κατάμαυρο και... πανάκριβο! Δείτε το:

Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!

Βίκυ Καγιά: "Έπεσε" στην αγκαλιά άλλου άνδρα! Η φωτογραφία που βγήκε με μόνο τρία κλικ!

Στην αγκαλιά άλλου άνδρα "έπεσε" η Βίκυ Καγιά για τις ανάγκες φωτογράφισης. Η συγκεκριμένη φωτογραφία βγήκε με μόνο τρία κλικ.

Ο Δημήτρης Βλάχος έκανε throwback φέρνοντας στην επιφάνεια μια φωτογραφία με το μοντέλο από το 2010 στο GNTM.

Ο γοητευτικός Δημήτρης Βλάχος, ποζάρει με την Βίκυ Καγιά στον δεύτερο κύκλο του Next Top Model και στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram του έγραψε:

GNTM: H "έκρηξη" της Βίκυς Καγιά για το bullying που γίνεται στην Ελευθερία από τις "FF"!

«Με την @vickykaya_ στο @gntmgr το 2010… Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε μέσα σε 2-3 clicks από τον φωτογράφο. Όταν συνεργάζεσαι με επαγγελματίες ...το αποτέλεσμα βγαίνει άρτιο».

 Βίκυ Καγιά άνδρας φωτογραφία

Βίκυ Καγιά: «Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας» - Η αποκάλυψη που είχε κάνει για τον πρώην άντρα της!

Ποτέ δεν φταίει μόνο ένας», είχε αποκαλύψει η Βίκυ Καγιά για τον πρώην σύζυγο της σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο «Joy».

Ο Νίκος Κριθαριώτης με τον οποίο η παρουσιάστρια είχε παντρευτεί το 2010, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του χθες το απόγευμα.

Όταν η Βίκυ Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη πήρε την απόφαση να πάρουν διαζύγιο είχε πει στην συνέντευξη της:

«Οι λόγοι που δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις είναι πολλοί. Κατ’ αρχάς, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας. Είναι πως έχει μάθει ο ένας, πως έχει μάθει ο άλλος, πόσα χιλιόμετρα έχει γράψει. Δεν θεωρώ ότι ο γάμος μου δεν πέτυχε επειδή είχα μάθει να είμαι πολύ ανεξάρτητη. Δεν ταιριάξαμε. Δεν ήμασταν συμβατοί. Πιστεύαμε, πήγαμε με τις καλύτερες προθέσεις να παντρευτούμε, λέγαμε ότι αυτό θέλουμε, αλλά τελικά δεν ήμασταν καθόλου ταιριαστοί, ήμασταν η μέρα και η νύχτα.

Και όμως γίνεται να το καταλάβεις ότι δεν ταιριάζεις μετά το γάμο. Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, δίνει μια βαρύτητα στη σχέση. Εκεί βγαίνουν τα θέματα. Πριν είσαι στο πιο χαλαρό, νομίζω ότι λειτουργούν πιο καλά τα πράγματα όταν δεν έχεις την ευθύνη του γάμου. Δεν σε αλλάζει ο γάμος, σε αλλάζει η κατάσταση του γάμου. Οι οικογένειες που έρχονται πιο κοντά, οι αποχρώσεις, αλλάζουν τα πράγματα, όλο γίνεται πιο επίσημο και περιμένουν όλοι γύρω σου να συμπεριφέρεσαι πιο επίσημα. Δεν πιστεύω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, οι άνθρωποι τα κάνουν αυτά μεταξύ τους και έχει να κάνει με το αν ταιριάζουν. Κάποιοι μπορεί να ταιριάζουν στην αρχή και μετά να αλλάζουν και να μην έχουν ούτε τον χρόνο να καταλάβουν ότι κάτι έχει αλλάξει και έχουν βολευτεί απλά και το καταλαβαίνουν αργότερα… Δεν φταίει κανείς σ’ αυτές τι περιπτώσεις, συμβαίνουν αυτά. Και οι δυο φταίνε σε έναν χωρισμό…

Καλά έκανα και παντρεύτηκα. Είδα τον εαυτό μου, τις αντοχές μου. Έμαθα ότι ο γάμος δεν είναι κάτι δεδομένο, θέλει διαρκή προσπάθεια, διεκδίκηση και είναι κάτι πολύ σοβαρό».