Ο πρώην αγαπημένης παίκτριας του Survivor σε εμφάνιση με νέα αγαπημένη! Δεν ξεκολλούσε από δίπλα της!

Ο έρωτας με... έρωτα περνάει!

Ο πρώην αγαπημένης παίκτριας του Survivor σε εμφάνιση με νέα αγαπημένη! Δεν ξεκολλούσε από δίπλα της!

Πού βρέθηκε ο πρώην αγαπημένης παίκτριας του Survivor σε εμφάνιση με νέα αγαπημένη; Δεν ξεκολλούσε από δίπλα της και μας τρέλανε!

Aν και οι δυο τους ζούσαν έναν πολύ μεγάλο έρωτας, τελικά τράβηξαν χωριστούς δρόμους και μάλιστα έχουν προχωρήσει σε νέες περιπέτειες.

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη, που πλέον είναι πρώην και με την βούλα! Ο επιχειρηματίας, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας μαζί με τη νέα του αγαπημένη και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Η Chali Jennings, με casual look έμεινε όλο το βράδυ στο πλευρό του Κώστα και όπως ήταν φυσικό, οι κάμερες πήραν φωτιά!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σε ποιο παιχνίδι θα την δούμε μετά το Survivor; Αποκάλυψη τώρα!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Survivor πρώην παίκτρια
Survivor πρώην παίκτρια
Κώστας Πηλαδάκης Ειρήνη Παπαδοπούλου
Ειρήνη Παπαδοπούλου πρώην

Μας «έπεσαν» τα βλέφαρα! Πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση! Ποια είναι;

Πρώην παίκτρια του "Survivor" έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση και... μας "έπεσαν" τα βλέφαρα! Ποια είναι; Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες...

Αν κάποιους τους προβλημάτισαν οι συνεχείς πτήσεις της τραγουδίστριας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη, η πρώτη εξήγηση ήταν ότι έκανε εντατικές πρόβες για την πρεμιέρα του σχήματος στο οποίο θα βρίσκεται μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, τον Χρήστο Χολίδη και τον Γιώργο Γιαννιά, που θα ξεκινήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Ειρήνη Παπαδοπούλου νέα σχέση survivor

Σάρα Εσκενάζυ: Έχει μείνει "μισή" η πρώην παίκτρια του Survivor! Δείτε την ολόσωμη φωτογραφία της...

Χαλάλι για τον... Αλέξανδρο

Ειρήνη Παπαδοπούλου εμφάνιση

Μια δεύτερη, βεβαίως, και πιο σημαντική εξήγηση ήταν ότι ο νέος της σύντροφος, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης, είναι ο κυριότερος λόγος που η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν ξεκολλά από τη συμπρωτεύουσα! Το ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες ζει τον έρωτά του, που ήταν κεραυνοβόλος και με την πρώτη ματιά. Φυσικά, το γεγονός ότι εκείνη για επαγγελματικούς λόγους θα μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη βοηθά το ζευγάρι να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Η μόνιμα κεφάτη τον τελευταίο καιρό τραγουδίστρια λόγω της ευτυχίας που βιώνει στην προσωπική της ζωή είναι υπερδραστήρια και στα επαγγελματικά της, αφού μετά το τραγούδι της «Χαλάλι» που ήταν η επιτυχία του καλοκαιριού, ετοιμάζεται να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι, συμμετέχοντας στην παράσταση «Ομμάτια δακρωμένα - Ένα γράμμα για την Τραπεζούντα» που θα είναι αφιερωμένη στη γενοκτονία των Ποντίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ