Eurovision: Συγκρότημα "φωτιά" θα εκπροσωπήσει το Βέλγιο! Αυτό το τραγούδι τους έχει γίνει viral!

Το έχουμε ακούσει όλοι!

Eurovision: Συγκρότημα

Ένα συγκρότημα "φωτιά" πρόκειται να εκπροσωπήσει το Βέλγιο στην Eurovision 2020. Αυτό το τραγούδι τους έχει γίνει viral και το έχουμε ακούσει όλοι.

Ο 65ος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από όλες τις χώρες.

Μάλιστα, η Ελλάδα έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις για το όνομα που θα στείλει και φαβορί είναι ένα 17χρονο κορίτσι που έχουμε ακούσει και στα MAD.

Τώρα κάνοντας μια μικρή έρευνα για τις υπόλοιπες χώρες, "πέσαμε" πάνω στο Βέλγιο και από ότι είδαμε θα το εκπροσωπήσει ένα αγαπημένο συγκρότημα που ειδικά ένα τραγούδι τους δεν γίνεται να μην το έχεις ακούσει.

Ο λόγος για Hooverphonic, μια βελγική μπάντα που σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 1995. Έχει αλλάζει ήδη δυο κεντρικές τραγουδίστριες με την τρίτη, την Luka Cruysberghs να είναι εκείνη που θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision.

Eurovision 2020: Κατέθεσαν υποψηφιότητα Ελλάδα και Κύπρος! Ποια ονόματα ακούγονται;

Η Ελλάδα και η Κύπρος κατέθεσαν υποψηφιότητα για την Eurovision 2020! Ποια ονόματα ακούγονται για την εκπροσώπηση της χώρας;

Στην σημερινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου, στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2020.

Είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ:

«Και η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι παρούσες στην Eurovision… Καταρχήν για την Ελλάδα μπορεί να δούμε, εθνικό τελικό και όχι απευθείας ανάθεση κάτι που στην Ελλάδα είχε να γίνει από το 2015. Αυτό θα το γνωρίζουμε σίγουρα περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Στην Κύπρο, υπάρχουν ήδη 70 υποψήφια τραγούδια που αναζητούν τον κατάλληλο ερμηνευτή. Όταν επιλεγεί το τραγούδι τότε θα επιλέξουν και τον τραγουδιστή… Να δούμε όμως και μερικά ονόματα… Ίαν Στρατής και Βαγγέλης Κακουριώτης».

H ιστορία του περσινού νικητή!

Eurovision 2020: Οι ημερομηνίες και η πόλη που θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό!

Έγινε γνωστή η πόλη που θα φιλοξενήσει, όπως και οι ημερομηνίες της Eurovision 2020!

Θυμίζουμε πως η Ολλανδία είχε νικήσει πέρυσι!

Ανακινώθηκε η πόλη που θα φιλοξενήσει τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision και αυτή είναι το Ρότερνταμ!

Οι δυο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν στο εκθεσιακό κέντρο Rotterdam Ahoy, της ολλανδικής πόλης.

Πρώτος ημιτελικός – Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Δεύτερος ημιτελικός – Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Τελικός – Σάββατο 16 Μαΐου 2020

Νέα «βόμβα» στην Eurovision! Η Ελένη Φουρέιρα πάει με την Ισπανία;

Νέα «βόμβα» έσκασε στην Eurovision για το 2020. Η Ελένη Φουρέιρα πάει για τρίτη φορά, και για πρώτη με την Ισπανία; Τι ισχύει;

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την τραγουδίστρια να παίρνει ξανά μέρος στον μουσικό διαγωνισμό, όχι απλά σαν gust αλλά για να εκπροσωπήσει την Ισπανία.

Μάλιστα, πολλοί ήθελαν να συναντάει από κοντά την Jennifer Lopez, καθώς fans της, την συγκρίνουν με την Λατίνα Star. Eurovision: Αποκάλυψη για την συμμετοχή της Τερζή - «Στον κρυφό ημιτελικό...»!

«Παιδιά, όχι. Αυτό δεν έχει γίνει. Δεν ξέρω από που βγήκε αλλά εύχομαι να την γνωρίσω κάποια στιγμή. Θα χαρώ πολύ. Είναι μια θεά οπότε μεγάλη μου τιμή αν με λένε Ελληνίδα Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν θα πάω Eurovision καθόλου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Eurovision Ελένη Φουρέιρα