Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας!

Χωρισμός «βόμβα» στην showbiz! Τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Χωρισμός «βόμβα» μόλις έσκασε στην showbiz, αφού τα διαλύουν όλα ενώ περιμένουν το 3ο τους παιδί!

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της μετράνε πάνω από 10 χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά.

Μάλιστα, πριν από δύο μήνες η διάσημη μαμά ανακοίνωσε πως περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι και κανένας δεν περίμενε αυτά τα νέα που μοιράστηκαν μαζί μας σήμερα.

Ο λόγος για την ηθοποιό και blogger Eva Amurri, όπου έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και έγραψε:

Ηθοποιός χωρισμός

«Η οικογένειά μας ξεκινάει ένα καινούριο μονοπάτι. Μετά από πολλή σκέψη και δουλειά στη σχέση μας, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε τους δρόμους μας ως ζευγάρι. Δεσμευόμαστε όμως και οι δύο και χαιρόμαστε για αυτό ότι θα μεγαλώσουμε τα τρία μας παιδιά σαν στενοί φίλοι και ουσιαστικοί σύντροφοι, τρέφοντας απεριόριστο σεβασμό ο ένας στον άλλο. Είμαστε ευγνώμονες για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε την τελευταία δεκαετία. Με το πέρασμα του καιρού συνειδητοποιήσαμε ότι το καλύτερο μονοπάτι για να είμαστε ευτυχισμένοι σαν οικογένεια είναι σε μία διαφορετική κατεύθυνση και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτήν την υπέροχη νέου είδους σχέση. Εκτιμούμε για τη στήριξη και την κατανόηση. Με αγάπη».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

χωρισμός showbiz

Χωρισμός «βόμβα» ένα χρόνο μετά το γάμο! Χωρίζει αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Χωρισμός σοκ στη showbiz! Τίτλοι τέλους μετά από ένα χρόνο για αγαπημένο ζευγάρι!

Τίτλοι τέλους έπεσαν μετά από ένα χρόνο κοινής συμβίωσης γι΄ αυτό το αγαπημένο ζευγάρι! Ένας χωρισμός σοκ για τη showbiz!

Κανείς δεν περίμενε ότι αυτό το ζευγάρι θα έδινε τέλος στη σχέση του μετά από ένα χρόνο μιας και στις τελευταίες εμφανίσεις τους έμοιαζαν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Τα διέλυσαν όλα μετά από ένα χρόνο!

Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό, Nina Dobrev και τον Grant Mellon που όπως αναφέρουν οι πηγές τα "έσπασαν" κάπως απότομα.

«Η Nina δεν συνοδεύεται από τον σύντροφό της σε κανένα από τα τελευταία event που έχει παρευρεθεί, ούτε καν τον αναφέρει. Απλά πάει συνεχώς σε πάρτι και αράζει με τους φίλους της, χωρίς αυτόν. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για μια ταινία του Netflix έξω από το Los Angeles. Η Nina φαίνεται να τα πάει πολύ καλά, ωστόσο κανείς από τους φίλους της δεν την έχει δει να μιλάει με τον Grant».

showbizχωρισμός