Ελένη Χατζίδου: Πίσω από τα... κάγκελα η τραγουδίστρια! Έχει προκαλέσει πανικό με το βίντεο της!

Τι συνέβη;

Ελένη Χατζίδου: Πίσω από τα... κάγκελα η τραγουδίστρια! Έχει προκαλέσει πανικό με το βίντεο της!

Πίσω από τα... κάγκελα βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου για τις ανάγκες του νέου της βίντεο κλιπ. Η τραγουδίστρια έχει προκαλέσει πανικό με το κομμάτι της.

Μετά από την εγκυμοσύνη της και την γέννηση της κορούλα της, έχει επιστρέψει δυναμικά με ένα τραγούδι που από τις πρώτες ώρες δημοσίευσης του, ακούγεται παντού.

Πιο ανανεωμένη και εντυπωσιακή από ποτέ με εμφάνιση που θα σας αφήσει άφωνους, τραγουδάει για.. «Αχαριστία» και «χαρίζει» ακόμη μια επιτυχία με μουσική και στοίχους του Φοίβου. Πρόκειται για remake της μεγάλης επιτυχίας που έγραψε ο Φοίβος το 1997.

«Η δική σου Αχαριστία.. Θα γραφτεί στην ιστορία! Πάνω σου θα πέσει φως μου.. Η κατακραυγή του κόσμου!» είναι μερικοί από τους στοίχους και σε μια σκηνή την βλέπουμε πίσω από κάγκελα.

Ελένη Χατζίδου: Ο Ετεοκλής Παύλου στόλισε το μπάνιο του σπιτιού τους! Θα μείνετε άφωνοι!

Ο Ετεοκλής Παύλου στόλισε το μπάνιο του σπιτιού τους και η Ελένη Χατζίδου έπαθε πλάκα μόλις το είδε. Θα μείνετε άφωνοι στην εικόνα του.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του, αφού θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα μαζί με την μπεμπούλα του.

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στα stories της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο όπου μας έδειξε το μπάνιο της.

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Βέβαια, δεν ήταν περίεργο το ότι μας το έδειξε, αλλά ότι ο Ετεοκλής Παύλου το στόλισε στο κλίμα των Χριστουγέννων και μείναμε άφωνοι. Μέχρι στιγμής είναι το πιο εντυπωσιακό μπάνιο που έχουμε δει.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε"...

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μπροστά στο πέτρινο τζάκι! Θα "λιώσετε" πραγματικά...

Διανύουν σίγουρα την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους αφού όταν τελειώνουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βιάζονται και οι δυο να επιστρέψουν σπίτι για να πάρουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους!

Ελένη Χατζίδου: Με μαύρο κοντό φόρεμα στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου! Τα πόδια της τράβηξαν τα βλέμματα...

Η τραγουδίστρια που μοιράζεται την ευτυχία της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram το βράδυ της Τετάρτης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία που θα μπορούσε...

Την κορούλα της μπροστά στο τζάκι του σπιτιού τους πάνω στην καινούργια της κουβέρτα!

Τα λόγια είναι περιττά, δείτε απλά την φωτογραφία:

Ετεοκλής Παύλου Ελένη Χατζίδου σπίτι