Πάολα: Αποκάλυψη τώρα! Ο νέος άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Αυτό το «ζευγάρι» θα συζητηθεί!

Θα είναι για καιρό στο πλευρό του!

Πάολα: Αποκάλυψη τώρα! Ο νέος άντρας που μπαίνει στη ζωή της! Αυτό το «ζευγάρι» θα συζητηθεί!

Σας έχουμε μία συγκλονιστική αποκάλυψη τώρα για την Πάολα! Αυτός είναι ο νέος άντρας που μπαίνει από εδώ και στο εξής στη ζωή της και είναι πασίγνωστος! Το «ζευγάρι» αυτό θα συζητηθεί σίγουρα φέτος το χειμώνα απ' όλους!

Μία νέα αρχή έρχεται για τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία θα βάλει στη ζωή της έναν νέο άντρα.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο θα εμφανίζεται στο κλαμπ "Vogue" στη Θεσσαλονίκη! Το "ζευγάρι" αυτό θα είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της νύχτας και σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης απ' όλους!

Μάλιστα, η ίδια ανακοίνωσε την πρεμιέρα της πριν από λίγες μέρες.

Πάολα: Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της! Δείτε το πρόσωπό του...

Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της Πάολας! Δείτε το πρόσωπό του και τον ξέρετε από παλιά!

Η Πάολα για φέτος, έχει ετοιμάσει την απόλυτη συνεργασία της σεζόν! Αυτός ο άντρας δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στο πλευρό της αλλά φέτος θα κάνει την ανατροπή!

Η τραγουδίστρια, έκανε η ίδια την ανακοίνωση και μας έδειξε και την μαρκίζα τους, στην οποία φαίνεται το πρόσωπό του. Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο δεν έχει συνεργαστεί ξανά και όμως κάνει την ανατροπή και μας τρελαίνει κανονικά! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Πάολα: Δέχτηκε το φιλί του και κοίταξε με ύφος την κάμερα! Ποιος είναι ο άντρας δίπλα της;

Η Πάολα δέχτηκε το φιλί του και κοίταξε με ύφος την κάμερα! Διαβάστε ποιος είναι ο άντρας δίπλα της και δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Η τραγουδίστρια, είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz! Με εκρηκτικό ταπεραμέντο και δυναμικό εντός και εκτός σκηνής, η Πάολα γράφει την δική της ιστορία.

Ωστόσο, αν και κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά για τις σχέσεις της, και μάλιστα εμείς πρόσφατα αναφερθήκαμε σε μια με επιχειρηματία, η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος! Παρόλα αυτά, προκαλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με τις φωτογραφίες της και η τελευταία δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Την είδαμε να ποζάρει δίπλα από τον Δήμο Αναστασιάδη και το φιλί που δέχτηκε από εκείνον στο μάγουλο έγινε viral! Σε περίπτωση όμως που δεν το έχετε εντοπίσει.... Ιδού: