Πάολα: Αυτός ο άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και της φίλησε το λαιμό! Δείτε το πρόσωπό του!

Είναι πασίγνωστος Έλληνας! Η αποκάλυψη καρέ - καρέ!

Πάολα: Αυτός ο άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και της φίλησε το λαιμό! Δείτε το πρόσωπό του!

Χαμός με την Πάολα! Αυτός ο άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και της φίλησε το λαιμό! Δείτε το πρόσωπό του και σίγουρα θα σας πέσουν τα μαλλιά...

Η Πάολα δεν μιλά ποτέ για τα προσωπικά της, αλλά το κοινό ενδιαφέρεται αρκετά για εκείνη.

Αυτή τη περίοδο εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και φυσικά κάθε βράδυ είναι sold out! Στην πιο πρόσφατη εμφάνισή της όμως, ένας άντρας ανέβηκε πλάι της στην πίστα και ξεκίνησε να της φιλά το λαιμό! Οι θαμώνες έμειναν «κάγκελο» αφού και εκείνος, είναι πασίγνωστος Έλληνας! Πάει κάπου το μυαλό σας; Μιλάμε για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο τραγουδούν μαζί!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Nα σας θυμίσουμε και την εμφάνιση του πρώην άντρα της με γυναικεία παρουσία στο πλευρό του....

Πάολα: Αυτός ο άντρας την πλησίασε επικίνδυνα! Άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπό της και...

Αυτός ο άντρας πλησίασε την Πάολα επικίνδυνα! Άπλωσε το χέρι του στο πρόσωπό της και... έγινε χαμός πάνω στην πίστα!

Άλλωστε οι δυο τους, έχουν κάνει ένα από τα πιο «καυτά» ντουέτα της χρονιάς και όχι μόνο! Ο ίδιος λοιπόν, την ώρα που τραγουδούσαν μαζί την πλησίασε αρκετά και έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό της!

Το άγγιγμα του σάρωσε κανονικά στα social media και η φωτογραφία με εκείνον και την Πάολα έχει δεκάδες likes! Ο λόγος για το Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο εμφανίζεται μαζί σε νυχτερινό κέντρο.

Να σας θυμίσουμε ότι η Πάολα συζητήθηκε αρκετά και για το ασημί φόρεμα που επέλεξε για την εμφάνιση της και για το οποίο αναφερθήκαμε εκτενώς χτες... Ιδού η φωτογραφία με την Παόλα και το Νίκο Κουρκούλη: