Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα με τον Αιμιλιανό Σταματάκη! Η δημόσια αποκάλυψη!

Είναι πολύ ερωτευμένοι!

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα με τον Αιμιλιανό Σταματάκη! Η δημόσια αποκάλυψη!

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το επόμενο μεγάλο βήμα στην σχέση της με τον Αιμιλιανό Σταματάκη και έκανε την αποκάλυψη δημόσια στις κάμερες.

Η παρουσιάστρια ζει έναν όμορφο έρωτα με τον ηθοποιό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς και οι δυο θέλουν να προστατέψουν την σχέση τους.

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε το μιούζικαλ “Chicago” στο θέατρο Ολύμπια – Δημοτικό μουσικό θέατρο Μαρία Κάλλας, όπου πρωταγωνιστεί ο Αιμιλιανός Σταματάκη και η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο πλευρό του.

Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, αποκάλυψε το μεγάλο βήμα που έχουν κάνει στη σχέση τους: «Έχω γνωρίσει τους γονείς του Αιμιλιανού. Έχω άγχος για το που με έχουν δει οι γονείς του Αιμιλιανού. Έχουν υπάρξει στιγμές “ευάλωτες” σε πρωινές εκπομπές αλλά οι γονείς του είναι πολύ καλοί».

Η είδηση αυτή έρχεται μετά την αποκάλυψη πως πρώην σύντροφος της ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Μαίρη Συνατσάκη - Αιμιλιανός Σταματάκης: Οι δηλώσεις για την σχέση τους και η έντονη αμηχανία!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης ζουν έναν όμορφο έρωτα που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, χθες έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την σχέση τους, ενώ η αμηχανία ήταν εμφανής.

Η παρουσιάστρια μίλησε με τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της.

Η Μαίρη ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της και είπε: «Είναι διάφοροι άνθρωποι που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους πάνω σε αυτή την σκηνή οπότε ήμουν για όλους τους συντελεστές της παράστασης πολύ χαρούμενη.Μπορεί να είμαι λίγο έξτρα υπερήφανη για τον Αιμιλιανό Σταματάκη…»!

Και υπογράμμισε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Προσπαθώ να είμαι διακριτική γιατί είμαστε μέσα στο Εθνικό και ντρέπομαι πάρα πολύ να μιλάω με αυτή την χροιά στα πράγματα. Είναι μία πάρα πολύ ωραία δουλειά που ακόμα και να μην έπαιζαν δικά μου άτομα θα την πρότεινα ξανά και ξανά».

Από την άλλη, ο Αιμιλιανός όταν ρωτήθηκε για την Μαίρη Συνατσάκη, άρχισε να... φεύγει από το πλάνο!

Δείτε το σχετικό βίντεο: