Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για το σύντροφο της - «Έχει αλλάξει η ζωή μου»!

Η σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή!

Ευαγγελία Συριοπούλου: Η τρυφερή εξομολόγηση για το σύντροφο της - «Έχει αλλάξει η ζωή μου»!

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για το σύντροφο της λέγοντας μεταξύ άλλων «Έχει αλλάξει η ζωή μου».

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και στον Στράτο Πατσατζή με τον οποίο είναι μαζί 10 χρόνια.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου. Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια, το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα, δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια», είπε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Να σημειώσουμε πως η Ευαγγελία Συριοπούλου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου». Μην χάσετε το σημερινό επεισόδιο.

Ευαγγελία Συριοπούλου: Πόζαρε με μαύρο μαγιό και μας έδειξε το κορμί της για πρώτη φορά!

Με μαύρο μαγιό πόζαρε η Ευαγγελία Συριοπούλου και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της χωρίς ίχνος ρετούς.

Η ηθοποιός γεμίζει μπαταρίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν που για μια ακόμη χρονιά θα την δούμε στην σειρά «Έλα στη θέση μου».

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ δεν δίστασε να ποζάρει με μαγιό και να δημοσιεύσει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, αφού έχει κορμάρα!

Έλα στη θέση μου - αποκλειστικό: Μπαίνει πασίγνωστος ηθοποιός στη σειρά! Κορίτσια θα πάθετε εγκεφαλικό...

Ευαγγελία Συριοπούλου μαγιό σώμα