Στο πόδι το Buckingham! Ο πρίγκιπας George ζήτησε αυτό το δώρο! Τρέχει η Ελισάβετ!

Είναι εξαιρετικά απαιτητικός!

Στο πόδι το Buckingham! Ο πρίγκιπας George ζήτησε αυτό το δώρο! Τρέχει η Ελισάβετ!

Ο γιος της Kate Middleton και του William, Geogre, ζήτησε αυτό το δώρο για τα Χριστούγεννα και το Buckingham βρίσκεται από το πρωί στο πόδι! Η Βασίλισσα Ελισάβετ τρέχει σαν "τρελή" για να βρει το δώρο για το δισέγγονό της!

Ο μεγαλύτερος γιος του Δούκα του Κέιμπριτζ έγραψε το γράμμα του στον Άγιου Βασίλη και έκανε γνωστό το δώρο που θέλει για τα Χριστούγεννα.

Ο William μίλησε στο "People" και αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο πάθος του γιου του λέγοντας:

«Έχει ήδη γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Ο Τζορτζ αγαπάει πολύ τη ζωγραφική. Ζωγραφίζει πολύ καλά. Μπορεί το δώρο του να έχει σχέση με τη ζωγραφική ή το ποδόσφαιρο. Αγαπάει και το ποδόσφαιρο!».

Ενώ στη συνέχεια απάντησε πως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο προέρχεται μάλλον από τον ίδιο:

«Ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι. Προσπαθώ βέβαια να μην είμαι προκατειλημμένος, του είπα μπορείς να στηρίζεις όποια ομάδα θες εκτός από την Τσέλσι, και φυσικά εκείνος στηρίζει την Τσέλσι».

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φήμες για την πιθανή εγκυμοσύνη της Kate Middleton!

"Κάηκε" το Buckingham! Αυτή η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ ξεσήκωσε θύελλα! Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε γιατί...

Αυτή η φωτογραφία της Βασίλισσας Ελισάβετ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε γιατί! "Κάηκε" όλο το Buckingham από όσα λέγονται!

Κάθε χρόνο η Βασίλισσα Ελισάβετ μαγνητοσκοπεί το Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της προς τον Βρετανικό λαό και αυτό μεταδίδεται το μεσημέρι των Χριστουγέννων.

Αυτό όμως που παρατήρησαν πολλοί με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της Βασίλισσας από το γραφείο της στο πράσινο δωμάτιο του Παλατιού ήταν ότι κάποιοι έλειπαν. Στα δεξιά της Ελισάβετ ήταν φωτογραφίες. Σε αυτές όπως θα δείτε είναι ο Κάρολος και η Καμίλα, ο πατέρας της Βασίλισσας Βασιλιάς Γεώργιος ο 6ος, ο σύζυγός της Φίλιππος και ο Γουίλιαμ με την οικογένειά του. Πουθενά δεν υπήρχε φωτογραφία του Χάρι με την Μέγκαν, ούτε του γιου της Πρίγκιπα Άντριου, ούτε και της κόρης της Πριγκίπισσας Άννας.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Βασίλισσα δεν ξεχνά εκείνους που πλήγωσαν τον θεσμό και έτσι δεν τους είχε θέση στο γραφείο της. Ο μεν γιος της, Πρίγκιπας Άντριου τιμωρήθηκε ήδη για την σχέση που είχε με τον παιδόφιλο Τζέφρι Επστάιν, ενώ ο Χάρι και η Μέγκαν της γύρισαν την πλάτη αφού δεν θα περάσουν μαζί της τα Χριστούγεννα αλλά στον Καναδά με την μητέρα της Μέγκαν.

Αν και αυτά λένε «οι κακές γλώσσες» το πρωτόκολλο υπαγορεύει άλλα δηλαδή η Ελισάβετ έβαλε τις φωτο των ανθρώπων που βρίσκονται στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Πριν από λίγο καιρό να σημειωθεί πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε απασχολήσει ξανά με μια είδηση γι αυτήν που έκανε τον γύρο τον κόσμου!